Livet.

Just nu är det väldigt mycket runt omkring mig. Den mesta tiden tar ju så klart jobbet. På andra plats komer barnen. De tar nästan mera tid nu än de gjorde när jag var hemma hela dagarna. Konstigt, men så är det. Stora tjejen har en trotsperiod som jag inte har sett maken till tidigare. Hon kan bete sig riktigt hemskt ibland! Jättejobbigt för alla inblandade och framför allt henne själv!

Även lillasyster har en liten period just nu. Jag tror att hon protesterar lite mot att jag inte är hemma. Samtidigt så håller hon på att träna på att krypa, gå och resa sig mot saker, vilket gör att hon är konstant frustrerad eftersom hon inte riktigt har fått kläm på det än... Hon har även kommit på att man ska vara vääääldigt avundsjuk på sin storasyster när hon får uppmärksamhet osv osv.

Vi har haft det väldigt jobbigt med PBPs läggningar på kvällen tidigare. Detta jobbar vi med och har nu kommit fram till ett sätt som fungerar helt ok, även om det var en del tjafs och skrik nu senast när hon skulle gå och sova. lillskruttan har vi kört fem-minutarn med samt att hon har haft öroninflammation oxå. Det tar liksom aldrig slut känns det som...

Jaja, vi hoppas på att åtminstonde trotsen tar slut inom en inte alltför lång tid.

Det som är lite trist är att min träning har glömts bort lite. Förra veckan tränade jag bara på måndagen och nu har jag gått och blivit förkyld med hosta så det får nog vänta några dagar till känns det som... Men sen blir det till att ta tag i det där igen och det ordentligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0