En vaken natt

Astrid har hög feber och har kräkts en massa i natt. Själv har jag lyckats få till Max två timmars sömn och ska snart åka iväg till jobbet. Ingenting jag ser fram emot idag direkt...!

Jag märker att bloggen börjar kännas lite neggo, men det är väl sån jag är för tillfället...

God morgon till er alla! :-)


Jäkla skitkropp!!!

Var och tränade efter jobbet och gissa vad som händer på mitt 9 km långa intervallpass... Jo, jag börjar känna av ljumsken igen. Det var bara till att sänka till jogghastighet och senare till pw. Eftersom jag inte vågar utmana ljumsken som jag gjorde sist så blev det bara knappt 4 km sprunget. Det är väl bara till att acceptera att tjejmilen blir en flopp. Nu siktar jag på terrängloppet i Eskilstuna istället.


Trött tröttare tröttast

Det blir tidigt sänggående idag efter en tröttsam men fruktansvärt trevlig helg! Just nu känner jag att jag sitter och spärrar upp ögonen allt vad jag kan, bara för att jag inte ska somna sittandes. Ska bli skönt att jobba natt imorgon, för det betyder att jag kan sova hur mycket jag vill imorgon på dagen. ;-)


Förberedelser

Fransk manikyr och lösögonfransar hörde till förberedelserna. Två saker jag aldrig haft förut och som kommer kräva lite mera övning av mig innan det blir perfekt...


Bordsgrannarna

Trevligt sällskap!


Vackraste brudparet

Karin och Fredrik


Redo för bröllop


God morgon!

Efter alldeles för få timmars sömn så håller jag tummarna för att lite smink kan hjälpa det hör stackars facet... :-)


Klänningsalternativ

Det lutar nog mot att jag tar den rosa imorgon. Den är bekvämare och det betyder mycket för mig! Tänk bort BHn som är helt fel för klänningarna!


Naglarna fixade

Fransk manikyr är sjukt svårt att göra upptäckte jag... De som ska titta på mina händer imorgon får blunda... :-)


Ledig

Efter att ha jobbat drygt 1,5 veckor på 6 dagar så är jag nu ledig. Vet inte vad det är för konstig prick som lägger mitt schema... ;-)

När jag jobbar mycket så får jag svårt att sova. Är inte det konstigt?!? Jag borde sova som en klubbad säl, men istället har jag bara legat och vänt och vridit mig i flera timmar. Till slut gav jag upp och nu ligger jag i badet istället. Hoppas det piggar upp lite, för just nu känns huvudet fullt med bommul...


@work

Spännande att se hur många timmar det blir i fåtöljen idag...!


Reflektion

Trots väldiga utsvävningar under hela sommaren så kan jag konstatera att magen inte har vuxit så sjukt mycket i alla fall. Skönt! Hade tänkt att träna först och sova sen, men jag är så slut att jag känner att jag verkligen behöver all sömn jag kan få. Lägger mig nu och så får vi se om jag hinner en runda sen efteråt. Jobbar natt och börjar redan 18:30 idag, så det är inte så mycket tid att spela på...


Segelflyg

Efter att ha varit på Max och ätit så tog vi en tur till segelflygsklubben för att titta på lite segelflygplan. Segelflygen lyste med sin frånvaro, men motorplanet fick vi se landa iaf och tjejerna var glada för det! :-)


I väntans tider

Står och väntar på att tjejerna ska komma och plocka upp mig. Sen bär det av till Uppsala.


Bröllop

Vi ska på bröllop nästa helg och det är så sjukt svårt att hitta en klänning! Den måste ju passa både mig och ett bröllop samt att jag ska känna mig någorlunda bekväm i den. Mycket som måste klaffa! Dessa har jag provat hittills. Varierat resultat. Man kan ju säga att vissa ser betydligt mycket bättre ut på bild samt på skyltdocka än vad de gör på mig... Imorgon blir det en tur till Uppsala för att leta vidare.


Trailskor

Här är mina nya älsklingar. Visst är de snygga!?! Jag har läst en hel del om traillöpning på senaste tiden och överallt står det att det är viktigt att ha ett par skor som är anpassade för löpning i terräng. De ska vara bättre mönstrade och man ska ha en bättre kontakt med underlaget än med ett par "vanliga" löparskor. Allt detta för att undvika skador. Jag har gått och funderat på att köpa ett par ett tag nu eftersom jag ska springa terränglopp i höst samt i vår, men tvekat lite eftersom jag redan inhandlat två par nya träningsskor de senaste månaderna. Idag var jag inne på Intersport där de har rea och då stod dessa där och ropade efter mig. Jag försökte motstå dem flera gånger, men till sist provade jag dem och jag kan ärligt säga att jag aldrig haft ett par skönare skor på mig. De satt som gjutna! Nedsatta från 1300:- till 890:- var de oxå. Bra där! :-) nu ska här springas terräng! :-)


Träning

Svetten rinner efter 30 min intervaller. Kort vila och sen ett body pump pass


Dagens skörd

Idag har vi varit och plockat bär hos svärföräldrarna. Det resulterade i tre flaskor rabarbersaft och tre flaskor blandsaft (svarta vinbär, rabarber och hallon). Imorgon fortsätter saftningen. Vet bara inte vad vi ska föra av alla flaskor. Kylskåpet börjar bli fullt...


RSS 2.0