Nyårslöften

Brukar ni ha nyårslöften och brukar ni i sådant fall hålla dem?

Jag brukar aldrig ge några nyårslöften. Så tråkig är jag... I år har jag dock kommit fram till ett. Jag ska ha en vit månad. Inte från alkohol eftersom jag snarare brukar ha vita halvår när det gäller alkohol. Nej, jag ska låta bli att stoppa i mig en massa skit och onödiga saker i en månad.
Det känns som en lagom lång period att hålla sig ifrån sånt. Samtidigt är det en så pass lång period att det största sötsuget kommer att gå över. Därifrån kan jag sedan sätta upp nya kortare mål när det kommer till kosten.

En sak som är lite rolig just nu är att träningen börjar synas lite. Inte viktmässigt. Har gått upp ett par kilo senaste månaden. Det blir så när man inte sköter kosten och samtidigt ökar på träningen. Det som är roligt är att det börjar synas på nacke, axlar och armar när jag tränar. De har blivit mer markerade. Ett steg i rätt riktning. Nu är det bara sjukt mycket ben så jag får upp rumpan där den menad att vara. :-)

Gott nytt på er om jag glömmer att kika in imorgon.

En gammal bild. Det runda ansiktet ska bort nästa år!


Runners world

Bästa träningstidningen enligt mig! Enda nackdelen är att den tar slut alldeles för fort... :-)


Hata reklam!!!!

Tittar på Avatar. Eller rättare sagt kollat på lite Avatar mellan reklampauserna. Det känns som det knappt är värt att börja kolla på en film för att det är så sjukt många och långa reklampauser.
Just det, filmen går på fyran. Avbrott för nyheter och väder...
Någon mer än jag som brukar ge upp och gå och lägga sig då...? Men idag ska jag banne mig kämpa för att hålla mig vaken och titta klart!


Ont i ryggen

Jag hade ju så sjukt ont i ryggen när jag vaknade och det ville inte riktigt gå över under dagen.
Helt plötsligt kom jag på att jag skottade bort 50cm snö från mamma och pappas stora altan igår. Även om jag var försiktig med vridningar och att inte lassa på alltför mycket på skyffeln så användes muskler som inte används ordentligt på över tio år då de användes till att mocka stora mängder hästskit. Inte konstigt att ryggen reagerade...
Skönt att veta var det kom ifrån iaf!


Duktiga jag! ;-)

Riktigt pissjobbigt att ta sig till gymmet idag! Jag hade dock så ont i ryggen att jag verkligen behövde mig en genomkörare! Nu känns ryggen bättre men Shit va trött jag är!
Jaja, jag kämpar på med att försöka utveckla löpningen långsamt och försiktigt. Går ganska bra men det är fruktansvärt frestande att öka på fart och längd snabbare än jag gör. Vill dock inte riskera skador så pyttesmå babysteg är min melodi...
Hem och slänga ihop lite lunch och sen till jobbet till 22:00!


På't igen

Nu har det varit mycket julmat, godis och fika ett par dagar. Imorgon är det dags för gymmet igen innan jobbet kallar.
Måste träna nu för att komma i lite bättre form innan jag kommer att börja med PT:n.


Jul

Ojojoj, va mycket julklappar flickorna har fått! Favoriterna just nu är datorerna de fick. Elsa är jätteduktig på många utav uppgifterna man ska göra. Räkna och skriva. Astrid är däremot väldigt bra på att ändra språket till finska... :-)
Det är sjukt va med paket de fått! Tack så jättemycket alla fina släktingar!


Kelig!!!

Världens keligaste katt sitter och trampar och trampar...


Dan före dan

I ca 30 minuter till är det dan före dan. Tjejerna snusar för fullt i sina sängar. Elsa ville att dörren till sovrummet skulle vara stängt så hon skulle höra när tomten kom in på natten och lade klappen i sockan.
Tomten har varit här. Han har tom pratat rätt högt med den andra tomten som bor här under julklappsutdelningen men inte vaknade hon för det. :-)
Imorgon blir det kyrkan kl 11:00 med Elsa. Kl 14:30 upp till svärföräldrarna för julfirande. God jul på er alla!
Bilden är tagen före julbordet vi var och åt för ett par veckor sedan. Elsa har plattat håret för första gången.


Längtar efter träningen igen

Jag har äntligen börjat längta efter att gå och träna igen. Det är en så sjukt skön känsla! Igår var det invigning av nya träningströjan. Först skämdes jag nästan lite. Vem skulle kunna tro på att jag ska klara av att springa tjurruset om mindre än ett år?!? Fast sen skärpte jag till mig och bestämde mig för att vara stolt över att ha satt ett så pass högt mål för mig själv! Träningen går framåt sakta men säkert. Snart är det 2013 och jag fyller 30 år! Jag kommer att ge mig själv en pt i födelsedagspresent. Det tycker jag att jag är värd!


RSS 2.0