Fortfarande dålig.

Våran stora tjej kom hem från mormor och morfar och var sjuk i fredags. Inte roligt alls! Varken för henne eller för resten av familjen. Så att ingen missuppfattar det hela: Självklart är det mest synd om våran sjuka lilla unge, men ingen av oss andra får heller sova och så går vi ju omkring och är oroliga för henne hela tiden.

Hennes feber går upp och ner. Först kan hon vara jättepigg, för att i nästa sekund vara halvdöd. Tur att det finns alvedon iaf!

När PBP blir riktigt dålig så förlorar hon aptiten. Andra barns aptit brukar ju kunna gå lite upp och ner, men våran lilla tjejs aptit brukar vara väldigt god för det mesta. I dag har hon bara fått i sig lite proviva, drickyoghurt, fruktyoghurt, ett par rån och en smörgås. Smörgåsen var inte direkt stor och tog henne två och en halv timme innan den var slut. Skruttan!

Hoppas verkligen att hon är frisk och pigg imorgon så att hon orkar gå till dagis på tisdag. hon har längtat nämligen. Risken finns väl för att hon får vara hemma ett par dagar till...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0