Dagen.

Idag har vi haft en sån där riktigt mysig dag! Den började med en lugn förmiddag hemma. Sen blen det en tur till pulkabacken. Lillfisen sov och stora tjejen njöt i fulla drag! Roligast av allt var det när hon och hennes pappa klämde ner sig tillsammans i pulkan och åkte. De lyckades träffa ett hopp som man inte såg från toppen av backen. Gissa om hon tjöt av skratt!! :-)

Efter det gick vi till vanliga stället. Café Canto alltså. Där åt vi en smaskig salladsbuffé och avslutade det hela med gott fika. Sen hem för städning, bad osv. Har kännt mig riktigt effektiv de senast dagarna! Hoppas det håller i sig!

Imorgon blir det ett morgonbad med familjen och några vänner. Det ska bli riktigt roligt! Inte att visa sig i bikini kanske, men att äntligen ta med sig tjejerna till badhuset som de verkligen älskar! Nu ska vi även köpa ett simkort var så vi verkligen har möjlighet att gå och bada ofta med dem! Tack alla som bidragit till det genom juklappspengar. Den julklappen kommer att glädja flickorna över en lång tid!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0