Första delmålet nått!

Nu har jag gått ner så pass mycket att jag har nått mitt första delmål. Tjohooo vad duktig jag känner mig! Jag kan väl säga att söndagen kan ha hjälp till en aningkanske. Har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv tror jag! Föda barn är ingenting. Jag lovar! En riktig baksmälla är 700 gånger värre! Tro mig!

Festen var jätterolig! Jag hade dock stora problem med att få till min lugg. Jag fick till den riktigt bra till slut på fredagskvällen och tänkte att det blir väl inga svårigheter att fixa det här imorgon när jag vet hur man gör. Jag hade ju redan gjort det en gång liksom. HA!!! Det kunde ju jag tro! Det var som att någon hade klippt av ett par centimeter av luggen under natten. Till slut var jag så less på alla nålar som inte ville vara där jag tyckte att de skulle vara så jag hade i mer eller mindre en flaska med hårspray enbart i luggen och så formade jag den bäst jag kunde. Det slutade med att jag hade en liten stenkaka till skruv i luggen, men men... :-) Värre saker har jag varit med om!

Tilbaka till viktmålet... Jag pratade tidigare om att jag skulle få någonting eller unna mig någonting kanske det heter, när målet var nått. Det får nog bli vid nästa delmål istället. Det går så sjukt mycket pengar just för tillfället! Jaja, någon gång i framtiden kommer jag säkert att vara superrik och då kan jag unna mig hur mycket som helst.

Jag vet vad jag ska unna mig då. Då ska jag skaffa barn- och karlvakt och ta in på ett SPA någonstans. Kanske bjuda med mig några trevliga vänner och bara bli ompysslad en hel helg! Och jag ska soooooova! När jag inte blir knådad eller får manikyr och liknande så ska jag ligga alldeles själv i en superstor, mjuk dubbelsäng med alldeles nytvättade lakan och bara sova.

Det kanske inte låter som någon jättelyx att få sova ordentligt, men det är det! I natt var lillskruttan vaken mellen elva och tjugo i fyra. Är man pigg då? Nepp! Inte blir man piggare av att stortjejen väcker en mellan fyra och Gud vet hur många gånger per natt hon med. Det kanske inte är några jätteväckningar, men det räcker med att hon gnäller och ropar mamma, sparkar till en i magen eller kanske det allra bästa, vill ligga på min arm. Det är i vanliga fall jättemysigt att hon vill ligga så nära och gosa, men inte just en sån här natt när jag har lillskruttan som ligger på andra armen och ska bli vaggad för att över huvud taget vara lite småtyst. Då kan jag få krupp på att ha någon mera nära mig. Men där ligger vi på natten. Jag i mitten och ett barn på varje arm. Jättemysigt en stund, men inte när jag är tvungen att vara vaken halva natten!

På tal om att sova, så ser jag att klockan har rusat iväg lite. Tack och god natt för mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0