Tacksamma små barn... :-)

Vi var förbi affären och handlade lite idag. Såg att de hade extrapris på filmen Alvin och gänget. Tror iaf att det är så den heter. Den kostade hela 29:- Den rymdes med andra ord i våran budget. :-)

Vi tyckte då att vi var väldigt snälla som frågade PBP om hon ville ha den filmen. Självklart ville hon det. Satt och höll i den hela tiden i affären och direkt när vi kom hem så sprang hon fram till TVn och satte sig sedan i soffan. Vi kunde inte sätta på den snabbt nog.

Recension av filmen: PBP tyckte att menyn och ett par utav sångnumren var bra. Hennes mor som tittade klart på hela filmen tyckte att det var en mysig barnfilm som var värd sitt pris och som säkert kommer att uppskattas om något år eller så...

Det är lite dubbelt det här med att låta barn titta på TV. Vi vill ju inte att lilltjejem ska sitta framför dumburken så mkt, men det är ju skönt att kunna ta till ibland! Just nu har vi dock ingen film som roar längre än typ två minuter. Teletubbies som hon älskade förut verkar hon ha tröttnat på. Funderar på om vi ska köpa en drömmarnas trädgård till just de här stunderna.

Iof älskar hon att man läser för henne. Det kan man verkligen få göra hur länge som helst, men ibland vill man ju att hon ska kunna vara själv en stund medan man fixar med någonting.

har ni några tips eller råd? Hur gör ni när ni behöver en stund för er själva?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0