Hur lycklig som helst!

Ja det blir man verkligen av det här vädret som vi har haft de senaste dagarna! Molnen som fanns på himlen när vi var på väg ut skingrade sig och bakom fanns en strålande sol och en knallblå himmel. Det var hur mysigt som helstoch det blev nog närmare två timmar ute för oss på förmiddagen. Underbart!

PBP har varit på ett helt underbart humör hon med idag! Annars brukar hon kunna kinka och vara gnällig med mig och superglad så fort hennes pappa kommer hem. Kan vara lite småjobbigt! Idag var det dock tvärt om. Hehehe! :-) Fast hon var inte så farlig när han var hemma heller,men inte på riktigt lika underbart humör som tidigare under dagen.

Till middag åt vi fläskkotletter med het persikosås. Helt underbart gott tyckte hela familjen! Såsen skulle nog klaffa ännu bättre tillsammans med kyckling. Ska testa det nästa gång. Sen gjorde vi en liten fruktsallad till efterrätt. Gaiamelon, ananas och apelsin. Mums! Det kan verkligen liva upp lite i vardagen att lyxa till sig med en efterrätt. Det behöver ju inte vara krångligare eller onyttigare än en fruktsallad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0