Dagen så här långt.

Pratade med sambon på fm och kom fram till ett nytt sätt att tackla renoveringen i lägenheten brevid. Jag vet att det blir mkt tjat om deras renovering just nu, men det får ni stå ut med.

Det är nämligen så att PBP brukar kunna sova trots slagborr som jobbar sig igenom väggarna om hon har hunnit sova en bra stund innan de sätter igång. Ikväll tänkte vi alltså lägga henne tidigare än vanligt och hoppas på att grannarna inte börjar borra förrän den vanliga tiden.

Trots att hon inte gick upp förrän klockan åtta i morse så lyckades jag få henne att sova lunch klockan halv tolv! Mycket bra gjort om ni frågar mig! :-) Sen så sov hon 1,5 timmar, vilket jag tror är alldeles lagom under en dag om det ska gå lätt på kvällen sen.

Håll nu alla tummar ni kan för att den här idén ska fungera. Eller ännu hellre för att grannarna har borrat färdigt för de närmaste tio åren eller så. Men det är nog till att hoppas på för mkt.

Snart är det dags för att sätta på potatisen. Vi ska nämligen äta stekt fläsk med löksås idag. Mums! Hoppas iaf att det blir mumsigt! :-)

Sen blir det en tur till affären innan det är dags för kvällsrutinerna. Ja, livet är härligt inrutat nu för tiden! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0