Nya sängen.


Idag har PBP invigt sin nya säng. Den är inköpt på IKEA och vändbar. När hon blir större så är tanken att vi ska vända på sängen och göra en mys- och läshörna under. 

Vi började med att sova i den tillsammans när hon vaknade i morse. Hon vaknade nämligen lite tidigare än vad jag kände för och då tänkte jag att det kunde vara mysigt att ligga tillsammans och mysa i sängen. Efter typ två minuter så sov vi båda två och vaknade inte förrän en och en halv timme senare. Tummen upp för sängen! 

Sen fick hon sova middag ensam i sängen. Det tog ett tag innan hon somnade. Tillslut fick jag sitta och ha handen lite på henne. Då somnade hon direkt. Jag tror att hon inte känner sig riktigt lika trygg i den här nya sängen än, men det kommer nog snart. 

Hon kommer att fortsätta att sova i den här sängen under dagtid, medan vi kommer att fortsätta med spjälsängen på nätterna ett tag till. 

Det känns iaf bra att ha påbörjat avvänjningen av spjälsängen. Nu har vi ju tre månader på oss innan det behöver vara färdigt. 

Hon verkar iaf ha sovit väldigt bra i sängen och var glad och nöjd när jag kom in och hämtade henne när hon vaknat. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0