Mysmåndag.

Det blev som sagt en promenad till öppna förskolan. Jag trodde att jag skulle falla ner och dö på vägen dit. Det var nämligen inte plogat en endaste liten bit. Det var till att dra vagnen i ca 15 cm snö. Ingen höjdare med två barn i vagnen och små däck. Jag fick dra vagnen bakom mig och det blev ganska så tungt kan jag berätta!

När vi var nästan framme så möter vi traktorn som ska ploga. Jag vet verkligen vart jag ska ta vägen med mitt åbäke till vagn. Tänkte först att jag kunde gå ner på vägen så traktorn kom förbi, men för att komma till vägen så hade jag varit tvungen att ta med vagnen öven en jättesnödriva. En lika stor snödriva fanns det även på andra sidan gångbanan. Det slutade med att han som plogade körde ut traktorn i skogen så vi kom förbi. Tack tack sa vi och lyfte på hatten!

Sen blev det ett besök på café Canto tillsammans med vännerna Camilla och Linus. Väääldigt trevligt och minst lika gott! Lilltjejen blev nog lite småkär i Linus... :-) Vi smaskade i oss sallad och avslutade med shokladtårtan från himmelriket! Mmmmmmm!

 Här är en bild på underverket.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0