Myslördag!

Idag har vi haft en sån där riktigt underbart mysig lördag!

På förmiddagen tog vi det bara så där superlugnt och hade det allmänt mysigt här hemma. Efter lunch gick vi och inhandlade en stjärtlapp samt en pulka till stora tjejen. Sen kunde hon inte sluta tjata om att hon skulle åka pulka i backen. Inte på stan, för där finns det inga backar. Det fick vi höra sisådär en miljard gånger innan vi hann fram till skolparken och pulkabacken.

Gissa om hon blev lycklig när hon susade nerför!?! Det härliga skrattet som hon skrattade där kom verkligen från hjärtat! Så pärlande och härligt hjärtligt! Äkta!



Sen gick vi till nya favvofiket och drack varm choklad och mumsade i oss en bit chokladtårta. Inte samma sort som den vi provat tidigare, men minst lika god var den! Ååååh, vad mysigt det var! Det märks hur mycket PBP njuter av att vara ensam med mig och hennes pappa! Lillasyster sov i vagnen under största delen av våran promenad nämligen. Jag tror att det kan vara dags att lämna bort bara lillasyster till mormor och morfar, så vi får rå om stora älsklingen ett par dagar.


Hann inte ta någon bild där tårtan var oäten, men jag kan säga att det inte tog många minuter för tre munnar att få tallriken att se ut så här...

Till detta alltså varsin stor kopp med varm choklad. Inte från påse, utan de blandar själva. Ni vet på riktigt med kakao, socker och grädde. Mmmmm, så gott!
Café Canto rekommenderas! Om någon har lust att följa med så går vi nog dit på fredag igen.

Dagen avslutades med ballongspel och julkalender.

Den här dagen kommer jag att kunna leva länge på! Nu blir det mys i soffan. Hoppas att det är någonting bra på TVn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0