Mmmmys!

Nu har hösten börjat visa sig. Det är så där skönt friskt på morgonen. Fötterna vaknar till ordentligt när man kommer ut i hallen på morgonen efter att ha haft balkongdörren öppen hela natten. Vi försöker alltid ha det så länge som möjligt då katterna älskar att vara på balkongen på natten. Snart blir vi nog tvugna at stänga. Främst pga av PBP som faktiskt kryper omkring på golvet och påverkas mer än oss andra av kylan. Hoppas det fina vädret fortsätter på dagtid bara.

          

I år är nog det första året som jag ser fram emot att vara ute i höstens alla regnväder. Det är ju PBPs första höst. Eller, det är ju inte helt sant eftersom hon är över ett år nu. Men om jag omformulerar mig lite... Det är PBPs första gång som hon får uppleva hösten. Förra året så låg hon ju mest bara som ett paket i vagnen och såg inte alla fina färger och hon fck ju verkligen inte uppleva regnet.

   

I år ska PBP leka med färgglada löv, hoppa i eller springa igenom lövhögar, gå och hoppa i vattenpölar, känna och smaka på regnet. Tänk bara vad många olika sorters regn det finns. Från att bara vara som ett tungt dis till ett riktigt ösregn. Allting måste upplevas. Det var bland det bästa jag visste. När det ösregnade så sprang man ut och dansade och hoppade i regnet tills man var helt dyngsur. Då gick man in. Kanske tog en dusch, drack ngt varmt och bara mööös!

   

Den här årstiden blir det ju oxå mer självklart att tända ljus. Det brukar inte bli så mkt ljus hema hos oss pga de tre långhårskatterna som ska undersöka allting och får tokspel titt som tätt. Nu när det har tillkommit ytterligare en liten upptäckare så lär väl inte tillfällerna bli fler direkt. Men de få tillfällen man väl tänder ljus uppskattas istället väldigt mkt! Sen har jag funderat på att köpa sånna där fejkvärmeljus med batterier, ni vet. Inte riktigt samma sak, men bättre än ingenting!


Finns det någonting bättre än att avnjuta en kopp varm choklad en ruggig höstdag?!?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0