Jag ska aldrig mera beklaga mig över PBPs födelsevikt. Lovar!!!



Barnet till vänster i bild är en normalstor bebis. Den till höger är stor som tre sådanna. 8,7 kg vägde den här "lilla" killen när han kom till världen. Mamman blev snittad. Inte så konstigt kanske... Men det var svårt att få ut bebben iaf, för han hade så stora ben, berättade läkaren.

Läs artikeln här.

Tänk bara på alla förberedelser som man har gjort helt i onödan. Kläderna i storlek 50 och 56 går inte att få på även om man skulle använda skohorn. Kanske att de i strl 62 går att använda. Om man har köpt ngr sådanna vill säga. Barnet får plats i bilbarnsstolen i typ tre månader kanske. Har man köpt en liten nättare barnvagn så är det bara att lämna tillbaka den, för bebisen är för bred. Kläder som man har sytt eller stickat själv är bara att lämna till bättre behövande, för oftast gör man kanske kläder i de minsta och sötaste storlekarna. Större kläder har man ju tid att göra sen. Eller hur...? ;-)

Och tänk hur tusan tuttarna skulle behöva jobba. PBP var ju stor och behövde mkt mat i början. Hon var tvungen att ammas varannan timme dygnet runt plus ersättning. Med ett sånt här barn, blir man tvungen att sitta med patten i barnets mun dygnet runt eller? Kommer det tankbilar som direktlevererar mjölk från närmaste bonde, eller?

Vad tråkigt att aldrig få känna att man har ett litet barn! Tänk om den här lilla killen är som PBP och kräver att man ska bära honom hela tiden tills han börjar kunna ta sig fram själv. Tror att mamman skulle behöva ha Magnus Samuelsson som barnflicka.

Hoppas bara att mamma och barnet mår bra och att lillkillen håller sig frisk och kry här i livet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0