På bättringsvägen...

Jag har varit krasslig. Kom inte upp ur sängen i morse. Det hela började i går em, då magen började kännas konstig. Egentligen skulle jag tro att det började redan på morgonen då jag mådde riktigt illa. Sen blev det bara värre och värre ju längre dagen pågick. Fick inte sova mkt i natt eftersom att jag var tvungen att springa upp hela tiden. Behöver kanske inte gå in närmare på ngr detaljer, men det har varit väldigt synd om mig!!! ;-) Jag har låtit som en riktig karl, tro mig!

Jag brukar inte klaga fullt så mkt när jag är sjuk, men den här gången så har det varit riktigt synd om mig! Det kanske är så här som alla karlar känner sig varje gång de är sjuka. Vem vet, mina testosteronvärden kanske är sjukt höga för tillfället så att en killbacill tog fel och hoppade på mig... Det skulle ju kunna vara en utav förklaringarna till varför jag har mått så himla dåligt just den här gången.

Jaja, nu känner jag mig lite bättre. Jag kan ju tex sitta upprät framför datorn som ni märker och skriva lite. Mobilbloggade lite tidigare idag, men såg att det inte hade kommit in. Ibland blir man bara för sur på den här blogg-grejen som bara fungerar när den själv vill...

Det var i vilket fall som helst fruktansvärt skönt att vi hade barnvakt just den här helgen! Ibland lyckas man pricka rätt. Å andra sidan så hade det ju kunnat vara mysigt att bara vara vi två och mysa under hela helgen. Det har ju varit perfekt mysväder. Men jag kan säga er att om sambon hade gett mig den minsta vink om mys igår så skulle jag ha låst in mig på toaletten och inte tittat ut förrän kanske tidigast nu... Tur att han kan känna av lite hur jag känner det! Fast ska jag vara helt ärlig så skulle jag inte heller ha varit så himla på mig om jag var han. Illamående, oduschad, gnällig med det otvättade håret stående åt alla håll. Nepp, jag skulle nog ha föredragit att göra saker och ting själv om jag hade haft det alternativet.

Hoppas att lite sömn tar bort det sista dåliga ur kroppen nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0