Kalas igen.

Idag ska vi på ettårs kalas igen för Agnes. Hon fyller idag och har bjudit dit sina små kompisar. Ska bli trevligt att träffa mammorna! Hoppas bara att alla barnen har blivit friska vid det här laget. Känns som att vissa utav barnen har varit sjuka hela hösten. Håller verkligen tummarna för att PBP inte får ngn sådan långkörare!

Sen har jag funderat på om vi kanske ska ta och göra ett besök hos PBPs farmor och farfar när hon har sovit  middag. Sambon jobbar övertid idag, så det gäller att försöka fylla ut eftermiddagen med ngt. Annars så ruttnar vi ihop på varandra jag och lilltjejen!

PBP sov hela natten i sin egen säng idag!!!!! Jag behövde bara gå in och söva henne en gång. Superskönt! Sen att jag vaknade vid halv fem och inte kunde somna om, eftersom att jag låg och väntade på att hon skulle vakna, det är väl nästa sak att ta itu med... Sen när hon väl vaknade vid kvart över sex, så gick jag in för att vi skulle mysa lite tillsammans i fotöljen. Sängmyset är det nämligen slut på ett tag tills hon sover som hon ska. Plötsligt när vi satt där och mös så hade hon somnat i min famn. Kommer inte ihåg när hon gjorde det sist, men skulle tippa på att det var minst ett halvår sedan. Hela mitt mammahjärta smälte ner totalt och så satt vi där tills klockan var sju och hon bestämde sig för att vakna på riktigt. Med värsta mys och pusshumöret dessutom. Vilken toppenmorgon vi har haft! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0