Dagen.

Idag ska vi på inskrivningssamtal hos MVC. Lilla räkan ska alltså in i journalerna idag. Vad värre är så ska jag mätas och vägas och sånt. Ingenting jag direkt ser fram emot. Å andra sidan så lär ju inte vågen visa på ngr överraskningar... Det värsta är att jag inte vet var jag har gjort av de två papprena som jag skulle ha med mig. Har verkligen ingen koll på någonting längre.

Hoppas verkligen att graviditeten känns lite mera verklig efter det här. Förra gången var det overkligt verklig. Den här gången får jag påminna mig om det flera gånger varje dag. Hoppas bara att jag inte glömmer bort räkan när den väl har kommit ut. Det vore hemskt. Har nu fått ett nytt uppslag till mardrömmar arr drömma på nätterna...

PBP ska vara hos sin farmor och farfar under tiden. Tänkte dra ut lite på hämtningstiden. Skulle vara så sjukt skönt att vara helt själv hemma i ett par timmar. Tror inte att G&M har ngt emot det.

Nu gäller det bara att komma på vad vi ska äta till middag. Nu är jag verkligen inne i en superstor svacka när det kommer till middagsmat. Kommer verkligen inte på någonting... Jaja, ska nog snart hitta på ngt gott.


Ska ta en promenad till och från svärisarna idag, så det blir lite lagom motion idag. Det känns bra att vara lite duktig så där ibland! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0