Packa.

Japp, idag är det dags för packning. Det ska packas både till Kralstad och till Nåttarö. Mkt packande alltså. Vaknade i morse av att sambon rotade runt i bokhyllan efter kartböckerna. sa lite fint att det behövde han väl för tusan inte göra nu så här tidigt på morgonen och väcka mig... Lovae att jag skulle hitta dem under dagen istället. Fick sen sova i typ tio minuter till innan PBP vaknade... Klockan var runt 05.20 då! Letar man verkligen efter kartböcker den tiden på dygnet??? Hittade dem iaf på två sekunder. De stod snett bkom ACn och det var väl för att de hade gömt sig dår som inte karln i huset hittade dem...

Har nu kollat vägen till Karlstad. Inga problem dit. Ska bara ta reda på vilken adress vi ska till och kolla hur man åker inne i Karlstad, men det löser sig nog. Är inte orolig för det. Vi ska åka tidigt för att slippa värmen och då har vi ju gott om tid för att hitta rätt oxå. Det brukar ju alltid lösa sig, man kommer alltid fram tillslut.

Fick mail från lillaw här om dagen om att man skulle få 25% rabatt på ett helt köp. Även om det var reagrejor man köpte. Gissa om man fick en liten tår i ögonvrån när man insåg att finanserna inte räcker till för detta. Skit oxå! Varför tar man inte ut alla föräldrardagar man kan, tänker man när man blir shoppingsugen, men det är ju så mysigt att vara hemma, så det är helt klart värt att ha lite mindre pengar på kontot!

PBP vill inte alls leka själv idag, vet inte vad som är fel, men underhålla henne ett tag är precis vad jag ska göra nu iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0