Dagen

Idag har jag varit på första delen av tre i en utbildning om autismspektrum. Intressant och roligt att vi var fyra stycken från arbetsplatsen som gick! :-)

Hem för ett par timmar och sedan till gymmet. Sprang intervaller på 13-14 km/h. Fick dock ont i vänster ben och fick ansluta lite tidigare än planerat. Ingen höjdare men inte så mycket att göra åt saken...

Styrkan idag handlade mest om överkroppen. Bicep, tricep, rygg, bröst och axlar.
Försöker snegla lite på de där muslelpaketen till karlar som tränar där. För att få inspiration till nya övningar och försöka se rätt teknik och så. Ni vet de som pustar och stönar, är noga med att kolla in sig själva i spegeln och som blandar till proteinshakes och suger i sig mellan set:en. Men jag vågar inte vrålglo utan kikar till lite ibland. Shit vilka vikter vissa av dem lyfter. Där ligger man ordentligt i lä kan man säga!!!! Lite att jobba på.

Nu är det dags att sova. Imorgon är det dags för fjärde delen i kravmärkt yrkesroll mellan 8-12. Sedan konferens mellan 12-14. Efter det jobb 15-22. Har en känsla av att det blir en låååång dag! Men förhoppningsvis rolig och lärorik! :-)
God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0