Dags att flytta igen då!

Det är farligt att inte ha någonting att göra på kvällarna. Jag har hittat lite nya ställen som jag planerar att flytta till. Någon som vill följa med?

http://www.hemnet.se/beskrivning/512210?r=3

http://www.hemnet.se/beskrivning/465931?r=3

http://www.hemnet.se/beskrivning/564684?r=3

http://www.hemnet.se/beskrivning/21927?r=3

http://www.hemnet.se/beskrivning/566998?r=3

http://www.hemnet.se/beskrivning/35604?r=3



Hahaha! Kan ni tänka er oss boende i det här "huset"? Vakna på morgonen, titta ut över våra ägor och vänta på att en av våra tjänare ska göra färdigt frukosten. Fast lite soolt vore det ju att bo i någonting sånt här! http://www.hemnet.se/beskrivning/249425?r=3

Nu när jag sitter och tittar på alla dessa fina hostäder så blir jag lite road av beskrivningarna. Det märks att de inte vänder sig till sånna som lilla jag som tar ut fem mammadagar i veckan och som inte hade någon jättelön innan jag blev på smällen. Här hemma brukar jag skratta åt beskrivningar som
-Ett drömboende för den händige! Det betyder att du kommer att få renovera i fem år innan du ens kan se att det liknar ett hus.
-Viss renovering krävs. Betyder att man kan se att det är ett hus, men antagligen så skulle du göra världen en tjänst genom att bränna ner skiten och bygga nytt istället.
-Charmig orginalinredning. Ingenting är gjort på huset sedan tanten och farbrorn som har självdött i huset flyttade in där på Ben och Knotas tid. Visst, det kanske har blivit modernt igen, men lukten av gammal instängd pensionär går aldrig ur. Om man inte river ut varenda liten inredningsdetalj. Tro mig jag vet!

Här när man ska sälja hus i Frankrike så låter det inte alls så. Jo, till viss del om jag ska vara ärlig, men men... Här kallar man istället bostaden som jag skulle kalla för på gränsen till ett stort slott för en fristående villa. Bostadsytan är ju barapå 500 kvadratmeter!!! I min annons skulle det stå jätte, mega, enormt stort, lyxigt värre, full pott på coolhetsskalan osv osv. En fristående villa är för mig stor när den är typ 160 kvadratmeter stor. Men man, man har väl olika referensramar antar jag.

Skulle jag ha pengarna skulle jag lugnt gå och köpa slottet. Inte för att bo där hela tiden kanske. Men hur coolt vore detinte att kunna säga att man äger ett slott i Frankrike?!?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0