Gå i ide.

Ni kanske tror att jag har gått i ide eller så, men faktum är att jag inte har orkat med så mycket mer än att ara finnas till under de här 1,5 veckorna som magsjukan har huserat hemma hos oss. Förhoppningsvis får jag lite mera tid framför burken i kväll.

Hoppas ni alla har en supermysig dag ute i snön! :-)

De har överlevt i snart en månad tror jag....

dsc00473 (MMS)

De har överlevt i snart en månad tror jag. Härligt med blommor som faktiskt blommar här hemma!


Mina fina orkidéer.

dsc00470 (MMS)

Mina fina orkidéer.


Elsas nya favoritbok. Visst kan Lotta cykl...

dsc00468 (MMS)

Elsas nya favoritbok. Visst kan Lotta cykla. Mycket text, men hon orkar lyssna på hela iaf.


Minnen från förra julen.













Vad härligt det var med all snö som aldrig slaskade bort! Hoppas på en likadan vinrt i år!

Vårat blåbärsmonster.

dsc00467 (MMS)

Vårat blåbärsmonster.


Svårigheter med mat.

Sedan i fredags har det varit lite svårare att få PBP att äta mat. Inte så konstigt med tanke på magsjukan. Igår åt hon nästan ingenting. Inte förrän på kvällen fick hon i sig en portion med risgröt och blåbär. Då fick jag även sitta och säga att hon var min lilla bebis och sjunga en blåbärssång samtidigt.

Egentligen är det helt emot mina principer att hålla på och truga, men hon är ju sjuk och då får man väl hålla på lite extra och pyssla om dem!


God förmiddag på er alla!

Idag känns det ganska så bra! Det gjorde det inte igår kväll... Det rann ur båda tjejerna och karln mådde riktigt illa.

Det medförde att vi gjorde lite ommöbleringar här för natten. Jag och sambon bytte sovplats. Jag sov alltså inne i barnens rum tillsammans med minstingen och stora tjejen och pappan sov i dubbelsängen. Den är nämligen 100 gånger enklare att ta sig ur än stortjejens säng om man skulle behöva ta sig upp riktigt snabbt så där på natten som man kan behöva om man är magsjuk.

Sen är det även så att stora tjejen vaknar om hon fyller blöjan på natten. Det gör antagligen inte lillfisen och då är det ju bättre att han som sover som en klubbad säl sover hos den som säger till att hon vill gå upp på pottan.

Hade vi då behövt planera allt det här??? Nepp! Inga bajsningar och karln mår betydligt bättre idag!

Härligt! Nu håller vi alla tummar för att den här skiten ska vara över för den här gången.

I behov av flera leksaker? Ser inte så ut ...

dsc00465 (MMS)

I behov av flera leksaker? Ser inte så ut va!?! Tilläggas ska kanske att barnen har ett eget rum som oxå är fullt. Detta är vårat vardagsrum.


Dags att gå och sova.

Det har varit en bra dag idag, trots att jag inte har vågat mig ut med barnen pga den största tjejens magsjuka. Alfons har gått varm i DVD-spelaren och jag har bjussat på mycket blåbärsprodukter samt vitt bröd. Tjejen hatar allt som ens kommer i närheten av att heta majsvälling och risgröt. Då gäller det att hitta på andra milda maträtter.

Till middag fick hon kokt fisk med kokt potatis.

Ett litet tips till alla som läser. Här om dagen var vi och handlade på ICA. Det är vi inte så himla ofta. Dit går vi oftast för att hämta ut paket och för att hyra någon film lite då och då. Den här gången fick dock mina reasökande ögon syn på förpackningar med ojämna skivor. De kallas för det på willys iaf. ICA hade ngt annat namn, men det är ju samma sak. Det är typ spillet som blir när de misslyckas lite när de skär köttet. Vissa gånger finns det mest bara klumpar. De funkar utmärkt till tex makaronilåda, pastasåser, pajer osv.

Den här gången var det jättefint skurna skivor. Jag förstår inte varför de hade sorterats bort, men desto bättre för oss! Vi köpte rostbiff, hamburgekött och salami för mindre än 50:- per kilo. Salamin var iof lite tjockare bitar, men de skar jag ner och gjorde makaronilåda på idag. Supergott! Resten har åkt in i frysen och väntar på kommande helger då de ska få bli uppätna som lyxpålägg på våra smörgåsar. Inte ofta man hittar rostbiff för de småslantarna!

Ibland är det bra att ha hökögon i mataffärerna! Det kanske inte låter så speciellt för er,m en för mig är det riktig lyx att slippa ifrån den gamla osten på helgerna!

Eller varför inte göra bakad potatis mednågon god röra med köttet i? Eller kanske en fräsch potatissallad? Eller en pastasallad med rostbiff och sånna där små inlagda gurkor med en senapsdressing till. Mums!!!!

Ser att inlägget började med magsjuka och slutade med mat. Det beskriver mitt liv ganska så bra nu känner jag! :-)

Dags för sängen. God natt på er alla!

Tur att barnen är glada trots magsjuka. De...

dsc00452 (MMS)

Tur att barnen är glada trots magsjuka. Det var värre igår. Då var det bara gnäll. Hoppas att stortjejen är på bättringsvägen nu och att vi andra slipper skiten!


God kväll, god kväll!

Nu är det fredag igen. Skönt!

Extra skönt är det att det äntligen har blivit kväll. Snart dags för sängen. I natt har jag sovit runt tre timmar. Helt vaken sedan halv tre. Det är underbart med småbarn ibland... :-) liiiite typiskt är det att det är en sådan strulnatt när PBP inte går på dagis dagen efter. Alltså ingen tid att sova igen någon timme på eftersom storasyster inte sover middag.

Jag ordnade iaf till det så att vi var sysselsatta största delen av dagen. Det är bäst för mitt humör, eller ska jag säga för vårat gemensamma humör. Då syftar jag på mig och PBP. Om jag inte har ork att försöka parera hennes känslourladdningar så blir det som att köra rakt in i en bergvägg i 200 kilometer i timmen. Inte bra alltså! Först gick vi på en promenad med PBPs kompis Anton med lillasyster och mamma. Trevlig, trevligt!

Sen blev det lunch tillsammans med pappan i våran familj. Alltid lika mysigt att träffas för att äta lunch på frdagen! Vi åt på Vita elefanten. Jättegott, men PBP hade ingen aptit direkt. Här började små varningsklockor att ringa eftersom hon alltid vill ha mat. Hon älskar ju mat liksom. Hon åt en liten smörgås och en strimla kött och lite ris när jag matade henne. Tänkte inte så himla mycket på det iaf. Det kan ju vara lite mycket att titta på när man är ute och äter så där!

Väl hemma så fick hon ett äpple. Det är våran eftermiddagsrutin. Äta äpple och titta på Alfons. Hon åt två tuggor.

Åt lite middag oxå. Tilläggas ska kanske att det går magsjuka häromkring nu. Vi fick hämta PBP tidigare från dagis igår eftersom de inte hade personal så det räckte...

Gaaaah. Jag hatar verkligen magsjuka! Fast ska man se det positivt så är det ju skönt om det kommer nu på helgen så vi är två som kan ta hand om det hela, om man säger så...

Dags att kolla klart på Beck som vi har hyrt. Sen ska jag gå och lägga mig.

God natt och håll gärna tummarna för att det inte blir värre än så här med mina tjejer!

Nu låser vi in oss.

Hörde att magsjukan går på dagis och att de har svårt att få tag på vikarier pga denna härliga sjukdomstradition.
Det första jag tänker när jag hör sånt är att nu låser vi in oss och kommer ut i april eller ngt när risken för att bli magsjuk är betydligt mindre. Men så kan man ju inte riktigt göra...

Det är bara att hoppas på att vi slipper den där skiten i år, för det är verkligen bland det värsta jag vet!

Nattningarna är lösta.

Jag kan meddela att när pappan i familjen sköter läggningen så somnar stora damen efter ca fem minuter. Vad gör jag för fel???? Vi har pratat om hur vi gör och vad jag kan förstå så gör vi i stort sätt likadant. För honom tar det alltså fem minuter, för mig runt 90 minuter!!!!

Lösningen måste ju alltså vara att han tar alla läggningarna. Han får vänta med att göra någonting på kvällstid fram tills dess att barnen fyller, låt oss säga 15 eller så och absolut inte vill bli nattade längre.

Skämt åtsido så vet jag verkligen inte hur jag ska göra. Även jag måste ju kunna lägga dem. Gaaaah, man kan ju bli gaaaalen! Vad är jag för en mamma som inte kan lägga min egen dotter?

Jag får ta och tänka att sambon är så tråkig att hon somnar ifrån honom på en gång. Eller att jag är så fruktansvärt go och mysig att hon helt enkelt inte vill somna ifrån mig. Man skulle ha ett litet samtal med en sån där supernanny och fråga vad jag gör för fel... För jag har verkligen ingen aning!


Kvällen.

Efter att ha haft en nattning av barnen som tog drygt 1,5 timme, så tänker jag nu unna mig en skål med glass. Jag blir helt slut när de (läs. Den större) aldrig lägger sig lugnt och somnar. Hon väcker lillskruttan flera gånger och bara är överallt.

Jag vet inte hur vi ska göra med framför allt hennes sömn. Vi ska väl ta och testa det jag skrev i ett tidigare inlägg om att barnen ska flytta till sitt rum och att jag ska ha en madrass brevid min säng dit små tjejer som vaknar sisådär en tre-fyra gånger under en natt kan gå och bädda ner sig. Jag känner bara att vi har testat det mesta som känns bra att testa. Hon är ju över två, när ska nätterna och nattningarna bli bra?

Är det någon som har några tips så bara ös ur er. Kanske dags att testa någonting nytt om inte madrassidén fungarar...

Nu ska det fram med lite glass och sen ska jag bänka mig framför Grey's.

Lite duktig har jag varit idag!

Idag har jag varit lite duktig måste jag säga. 42 minuter på träningscykeln. Jag har börjat öka med en minut per träningstillfälle. Det känns på något sätt bättre än att öka med fem minuter per vecka eller så! Man lurar liksom latmasken litegrann.

Vill ni se lite bilder från festen som jag var på i lördags så klicka här så kommer du till Ninas blogg.
Inga allt för farliga bilder. Puh!!! :-)

Bara att vrida på huvudet.

Jag såg nyss att bilden från lördagen ligger på sidan. Jag har verkligen ingen aning om hur man ändrar på det, så tills jag kommer på hur man gör så får ni ta och lägga huvudet på sned bara. :-)

Tänk vad enkelt allt vore om man var lite mera tekniskt begåvad! Jag och datorer går inte jättebra ihop. Eller kan det vara så att mitt bristande intresse är i vägen för min inlärning? Eller kanske tålamodet? Jag är sån att jag vill att saker och ting ska fungera på en gång och vara lättbegripliga. Speciellt om det gäller datorer!


Härliga vinter!

dsc00445 (MMS)

Härliga vinter!


Lördagens outfit.

dsc00444 (MMS)

Jag ser gravid ut, men vad tusan. Det här hade jag iaf på mig i lördags.


Första delmålet nått!

Nu har jag gått ner så pass mycket att jag har nått mitt första delmål. Tjohooo vad duktig jag känner mig! Jag kan väl säga att söndagen kan ha hjälp till en aningkanske. Har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv tror jag! Föda barn är ingenting. Jag lovar! En riktig baksmälla är 700 gånger värre! Tro mig!

Festen var jätterolig! Jag hade dock stora problem med att få till min lugg. Jag fick till den riktigt bra till slut på fredagskvällen och tänkte att det blir väl inga svårigheter att fixa det här imorgon när jag vet hur man gör. Jag hade ju redan gjort det en gång liksom. HA!!! Det kunde ju jag tro! Det var som att någon hade klippt av ett par centimeter av luggen under natten. Till slut var jag så less på alla nålar som inte ville vara där jag tyckte att de skulle vara så jag hade i mer eller mindre en flaska med hårspray enbart i luggen och så formade jag den bäst jag kunde. Det slutade med att jag hade en liten stenkaka till skruv i luggen, men men... :-) Värre saker har jag varit med om!

Tilbaka till viktmålet... Jag pratade tidigare om att jag skulle få någonting eller unna mig någonting kanske det heter, när målet var nått. Det får nog bli vid nästa delmål istället. Det går så sjukt mycket pengar just för tillfället! Jaja, någon gång i framtiden kommer jag säkert att vara superrik och då kan jag unna mig hur mycket som helst.

Jag vet vad jag ska unna mig då. Då ska jag skaffa barn- och karlvakt och ta in på ett SPA någonstans. Kanske bjuda med mig några trevliga vänner och bara bli ompysslad en hel helg! Och jag ska soooooova! När jag inte blir knådad eller får manikyr och liknande så ska jag ligga alldeles själv i en superstor, mjuk dubbelsäng med alldeles nytvättade lakan och bara sova.

Det kanske inte låter som någon jättelyx att få sova ordentligt, men det är det! I natt var lillskruttan vaken mellen elva och tjugo i fyra. Är man pigg då? Nepp! Inte blir man piggare av att stortjejen väcker en mellan fyra och Gud vet hur många gånger per natt hon med. Det kanske inte är några jätteväckningar, men det räcker med att hon gnäller och ropar mamma, sparkar till en i magen eller kanske det allra bästa, vill ligga på min arm. Det är i vanliga fall jättemysigt att hon vill ligga så nära och gosa, men inte just en sån här natt när jag har lillskruttan som ligger på andra armen och ska bli vaggad för att över huvud taget vara lite småtyst. Då kan jag få krupp på att ha någon mera nära mig. Men där ligger vi på natten. Jag i mitten och ett barn på varje arm. Jättemysigt en stund, men inte när jag är tvungen att vara vaken halva natten!

På tal om att sova, så ser jag att klockan har rusat iväg lite. Tack och god natt för mig!

Testar frisyser till festen. Jag är inte d...

dsc00430 (MMS)

Testar frisyser till festen. Jag är inte direkt van att fixa med håret, men jag har ju hela natten på mig att öva...


Fredag kväll.

Så har storskruttan åkt till mormor och morfar i Eskilstuna. Vi andra har haft en väldigt lugn kväll med filmtittande. Lite svårt att få lillfisen att sova ordentligt. Tror att det kan vara magen som spökar lite, men nu tror jag att hon sover som en liten stock. Karln ligger i sitt traditionella fredagsbad och jag sitter här. Som det brukar vara på fredagarna vid den här tiden alltså... :-)

Rockabillyfest imorgon! Om det skulle vara någon som har lyckats missa det... :-) Jag har sparat inköpen till sista stund. Jag orkar inte gå i affärer där jag måste prova kläder med barnen, så i veckan går det ju inte. Idag skulle jag väl ha kunnat göra det, men just fredagarna är så himla sköna att ha helt lediga! Det blir till att stå och banka på dörrarna i morgon förmiddag.

Vad ska köpas då? Nu måste jag fundera lite... Först och främst en BH som funkar under klänningen. Inte en gammal urtvättad amnings-BH, utan en lite finare som jag förhoppningsvis kan rulla upp mina långa gigantusbröst i. Sen så behöver jag lite smink och nagellack. Lite hårnålar eller annat till håret. Jag har fortfarande inte bestämt mig helt om frisyr. Jag testade att ha en bandana, men det kändes som att jag har för kort hår i nacken. Det ställde sig liksom bara rakt ut där bak. Inte vidare vackert... Sen så måste jag köpa nya strumpbyxor. Helst sådana som håller in fläsket på magen. Sen hittar jag säkert en massa annat som jag bara måste ha oxå...

På tal om strumpbyxor. Är det bara jag som är otroligt klantig, eller går de sönder alldeles för lätt? Jag köper aldrig de tunnaste sorterna, uten brukar köpa tjockare eftersom jag tycker att de brukar hålla bättre. Eller bättre kanske är synd att säga,men de kan hålla en hel kväll iaf. Om jag har lyckats att ha på mig ett par strumpbyxor en hel kväll utan att det går någon maska, så kan man ge sig den på att en nagel fastnar i dem när jag ska ta av dem på kvällen. Nykter eller inte. det spelar ingen roll. Det är nästan så att jag har klarat av det som bäst när jag har varit som mest onykter. Visst är det konstigt det där med vad man klarar av när man tycker att man inte skulle kunna klara av så mycket över huvud taget...

Nu till det här med alkohol. Självklart kommer jag att dricka några glas vin i morgon och om jag har riktig tur så kanske det finns en liten öl till mig oxå. Men det är ju sjukt länge sedan som jag drack! Sista gången var för över ett år sedan och innan dess var det inte direkt ofta heller... Jag vet ju inte alls hur kroppen kommer att reagera. Kommer den att stänga av sig efter ett glas vin, så jag sitter i ett hörn någonstans och sover? Eller kommer jag tr att jag kan dricka som tidigare för att helt plötsligt upptäcka att jag ligger avdäckad inne på toaletten för att jag inte längre tål mer än en öl? Bäst att gå ut försiktigt och se vart man hamnar. Tur att det är nära att gå hem iaf! Då behöver inte lokalsinnet kopplas på...

Någon gång för länge sedan så var det någon som lovade mig en rosa panter. Mmmmm, jag längtar! Andreas, du gör dem så bra! Ute kan man få sånna som smakar riktigt, riktigt illa! Drinkar är alltid svåra attfå som man vill ute!

Åååååå, hoppas att det blir superskoj imorgon, för jag har verkligen sett fram emot den här festen hur länge som helst!

Om ett par veckor blir det middag ute med tjejerna. Ska oxå bli hur roligt som helst! Skönt att kunna sitta ner och prata med varandra utan att någon behöver gå och byta blöjor, amma, krama om och trösta barn osv osv. Ni vet kanske hur det kan vara att försöka prata med några barn i närheten. Missförstå mig rätt nu. Det är härligt att ha barnen springandes runt benen oxå, men ibland vill man kunna säga en hel mening till varandra oxå.


Jag har syndat!

Vi var och handlade igår och passade på att köpa gottis till helgen, för att slippa gå till affären igen på fredag. Tror ni att jag lät bli godispåsen? NEPP. Här mofflades det godis igår kväll och det syns ju direkt på vgen. Inte ett enda hekto ner idag. Men det kan jag gott ha när jag är så dum så jag sätter i mig sånt som ska vara till helgen. Nu får jag ta nya tag idag och hoppas på att det kan bli ett par hekto ner till imorgon istället.

Idag ska jag och lillfisen till öppna försökolan efter att vi har lämnat stortjejen på dagis. Hon har blivit så stor nu våran lilla tjej! Ett riktigt barn liksom, inte bara ett mähä till bebis som bara äter, bajsar och skriker. Jag älskar verkligen när de blir så här stora och verkligen samspelar med en. Det är nu som de verkligen visar vad de är för sorts människor. Jag kan meddela att vi har fått ytterligare ett väldigt bestämt barn med inte allt för mycket tålamod. Jag vet inte alls vilka barnen kan brås på... :-)

Imorgon kommer systeryster förbi. Förhoppningsvis har hon några skor med sig som jag kan ha på lördag!

Nu ska jag gå och servera frukost.

Klänningen passade!

Nu har jag fått klänningen som jag ska ha på rockabillyfesten på lördag. Jag kom i den! Tjohoooo! :-) Kruxet med alla klänningar nu för tiden är att jag verkar ha fått superbomber nu efter att ha fött barn nummer två. Det är ingenting som syns med blotta ögat, men ska man prova en överdel så kan man ge sig den på att den är för liten över brösten. Skitjobbigt! Hoppas de blir lite mindre nu när resten av mig ska bli det. Att även de hoppar på bantningståget liksom.

Även denna klänning är lite liten över brösten, men jag ska försöka hitta en BH som fixar till dem på ett bra sätt! Håll tummarna för att jag gör det oxå! Sen så ska det egentligen vara en sån där underkjol till klännigen. Så den står ut lite fint. De var tyvär slut på stället där jag köpte klänningen. Hittade en annan, men då kostade den över 600:- Det får helt enkelt bli utan underklänning! Jag tror att det går ganska så bra det med!

Det börjar närma sig och nu ska jag iväg någon kväll och hitta ett par skor till mina gigantusfötter och lite smink. Sen ska jag nog vara redo!

Suuuugen!

Shit vad jag är sugen på någonting gott att äta! Nu menar jag inte en lagom röd köttbit med en god potatisgratäng till eller en härligt krämig pastasås serverad med färk pasta. NEJ, jag hungrar efter godis och annat snacks!

När jag väl har börjat tänka i snaskbanor så kan liksom inte hjärnan koppla ifrån. Just nu är jag som allra mest sugen på pingvinstänger i smaken mint, skolkritor, sockerbitar (godiset alltså), fruktskum och mest av allt så är jag sjuuuuuuukt sugen på ostbågar! Helst ska det vara sånna där extra stora ostbågar. Mmmmm! Jag kan riktigt känna hur de smälter i munnen och den härliga ostsmaken sprider sig i precis hela munhålan...

Nu sitter jag istället med en mandarin och försöker förjävels att övertyga mitt sug om att det var just det som jag ville ha. Fungerar sådär...

Tur att man är för lat och för snål för att gå två kvarter till affären! :-)

eller 

God morgon god morgon!

Snart är det dags att klä på sig och gå med stora tjejen till dagis. Hon har pratat om att gå dit hela helgen, så nu hoppas jag på att lämningen går bra! När lämningen är avklarad så tänkte jag ta min löparrunda innan den där fruktansvärda snöstormen kommer.

Appropå snöstormar, så kan jag verkligen inte förstå kaoset som blir vid första snön varje år. Jag menar, vi bor ju liksom i Sverige. Vi vet att det varje höst/vinter kommer snö. Man kan ju inte ha missat det... Varför inte sätta på vinterdäck på bilen och kolla väderprognosen på kvällarna när det börjar bli vinter, så man vet om man behöver åka tio minuter tidigare till jobbet???

Skönt iaf att man slipper hålla på att skrapa rutor och skotta snö och sånt! Hoppas att det snöar nu under dagen för PBP verkligen älskar snö!!! Sen så vore det lite intressant att se hur våran vagn klarar sig i lite snö! Jag har en känsla av att den kommer att hjälpa mig att bli vältränad i vinter! :-) Inget fel med det inte! Tänk om jag är värsta snyggot i vår tack vare den. Det kan ju bli så att jag struntar i att gå ut pga att vagnen inte går att köra, men nu ska vi väl tänka positivt... Så efter vintern kan ni välkomna mitt nya jag:

New! Forever Sexy(TM) Push-Up Mix-Up Tadaaaa, en liten inblick i framtiden.

Lite kort om vad som händer hos oss.

Lillskruttan har nu fått två små tänder. Eller man kanske inte kan kalla dem för tänder än, för än så länge är de mest bara små piggar som kommit fram ur tandköttet. Hon äter nu "riktig" mat med god aptit. Bara det inte är den minsta lilla biten i, för då får hon fruktansvärda kvälvningar! Hon testade gåstolen för första gången idag och förstod på en gång hur hon skulle komma framåt. Detta trots att hon knappt nådde ner till golvet. Duktig tjej! :-)

Karln fortsätter att vara halvdålig. Eller dödssjuk, om man får tro honom... ;-)

Stora tjejen kan inte sluta prata om sin kompis Anton idag. De hade det riktigt roligt på öppna förskolan idag!

Förresten så fick vi korten som vi tog på öf för ett tag sedan. Jag tog både enkelbilder på tjejerna plus ett syskonkort. Alla tre blev jättebra! Antingen så måste vi nu bli sjukt fattiga eller försöka komma på vilka kort vi kan avstå ifrån. Ni som är intresserade av att få ett kort på tjejerna i julklapp eller så, kan väl messa vilken storlek ni skulle vilja ha, så vi inte kommer med ett frimärksstort kort när ni har rensat en hel vägg för att få plats med den väldigt vackra megastora förstoringen. ;-)

Och nu då till mig. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att jag är så sjuuuukt trött för tillfället. Igår somnade jag i soffan innan klockan blev halv nio. Då tittade jag ändå på värlscuphoppning på 24:an. Det brukar jag kunna hålla mig vaken till! Jag missade omhoppningen, men hann iaf se resultatlistan. Tror att R-G kom på 4:e plats som bästa svensk. Jag var som sagt alldeles nyvaken, så jag kan ju ha missuppfattat och blandat ihop det alldeles.

Jo, just det. Jag väntar med spänning på att se om klänningen kommer i tid. Jag måste ju vänta till på fredag em. Men har den inte kommit då så vet jag en mamma med panik! Kanske ska gå redan på torsdag och hänga undan kläder i affärerna ifall att det skulle vara så att jag skulle behöva köpa nya... Sen måste jag köpa lite smink samt skor och ev lite hårsaker...

Förresten så känns tån riktigt bra nu. Den är fortfarande svullen och lite blå, men gör mest bara ont om man klämmer på den eller försöker böja på den. Eller om någon gör som PBP gjorde och kliver på den. Då smärtar den oxå till lite. Hoppas svullnaden lägger sig lite så jag kan få på mig skor på lördag.

Festen är förresten flyttad. Hurra! Jag måste inte längre försöka flirta till mig skjuts, utan kan enkelt gå ett par kvarter för att sedan vara framme. Härligt!

Nepp, nu ska jag gå och lägga mig i soffan och försöka att inte somna.

Vi har införskaffat två blommor till köksf...

dsc00420 (MMS)

Vi har införskaffat två blommor till köksfönstret. Ser finfint ut! Återstår att se om katter och barn lämnar dem ifred.


Lördag.

Idag har vi lyckats bli av med en del barnkläder. Har dock stora mängder kvar, så om det är någon som vill köpa så är det bara att höra av sig. Nu har jag/vi främst tjejkläder kvar, men det finns även en del kill och unisex kvar. Storlekarna är mellan 50 och 68. Jag har tänkt att jag ska stå på loppis och sälja resten någon gång nästa år annars. Det är ju sånna extrema mängder kläder. Det är ju sjukt att man har köpt på sig så mycket!

Sen har vi hunnit med ett tvåårs kalas oxå. Massor av gott fikabröd bjöds det på! Jag kan säga att vågen nog har tagit tillbaka den viktminskningen som den har visat hittils, men det kan det ju vara värt. Gott var det iaf! :-) Jag får ta och springa en runda extra nu i veckan istället.

Nu ska jag ta och krypa ner i soffan. Barnen somnade som två stockar och karln har feber, så han stupade i säng han med. Det positiva med att sitta ensam en kväll är ju att jag får välja vilket program som ska vara påslaget på tvn!

Aj!

dsc00419 (MMS)

Aj!


Hahaha!

Tittade just in på bloggen och fick se hur kortet såg ut. Hu, vad man ser ut. Ja, man kan ju lugnt säga att det inte kan vara allt för svårt för mig att försöka få till det lite och se något bättre ut innom en snar framtid! :-)

Men jag måste berömma mig själv lite oxå. Det är sjukt bra för att vara jag, det här med att jag tar mig ut och joggar. Nu har jag faktiskt kommit så pass långt att jag tom tycker att det är riktigt skönt! Iaf ibland... :)

Ett litet klagomål ska jag klämma in här i inlägget oxå. Min handled har pajat igen. S.K.I.T oxå! Jag vet inte vad jag har gjort,men jag har för mig att den gjorde ont ganska ofta när stortjejen var liten oxå. Det blir ju så att man bär runt på de små liven mest hela tiden.

Nutrilett- och joggingdieten fungerar fortarande rätt bra! Jag har gått ner 1,8kg sedan i söndags. et får jag väl vara nöjd med tycker jag!

Vi ska på 2års kalas på lördag och jag kan inte bestämma mig för om jag ska äta allt gott som jag vet att de har bakat, eller om jag ska försöka hålla mig även då... Jag tror att jag ska tillåta mig själv lite godsaker då. Någon gång ibland kan man väl få, eller?

Imorgon slutar sambon tidigt så då ska vi äntligen åka till Västerås och få barnvagnen lagad. Jag blir gaaaaaalen på sufletten som bara åker ner hela tiden!

Jag fixade en ny klänning igår. Nu håller jag alla tummar jag har för att den ska komma fram i tid! Den andra ska jag ta och skicka tillbaka. Jag är i större behov av att ha roligt för de pengarna, än att ha en klänning som är för liten som bara hänger i garderoben. Det är ju inte säkert att den sitter bra när jag väl kommer i den. Nepp, de kronorna jag sparar in där ska jag roa mig kungligt för istället! :-)

Tillbaka från joggingtur och lämnande av s...

dsc00416 (MMS)

Tillbaka från joggingtur och lämnande av storasyster. En svettig och en snorig. Tänk att de aldrig ska få bli helt friska de små barnen...


Typiskt!

Är det inte typiskt att klänningen jag köpte inte passade! Karln föreslog att jag skulle behålla den iaf och ha den som en morot nu när jag håller på att gå ner i vikt. Jag kanske bestämmer mig för att göra det.

Nu ska jag bara ut på marknaden igen och kolla efter någonting nytt att ha på mig. Blev tipsad om att det fanns kläder på tradera och jag budade lite igår, men fick inget utav buden. Det börjar ju närma sig så nu måste jag få tag på någonting annars så får jag väl gå naken. Jag antar att även de som har rockabillystil är nakna ibland...

Nepp, ska ta och kolla lite på tradera även idag, sen måste jag nog ta och bestämma mig om jag ska hinna få kläderna i tid.

Levererat!

Nu har klänningen äntligen kommit. Måste säga att det gick förvånansvärt fort! Jag ska gå och hämta den idag. Spännande att se om den passar! Annars vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Kanske skicka tillbaka den och prova med en annan?

Är den bara liiiiite för liten så kommer jag nog att behålla den. Jag har nämligen gått ner 1,5 kg de senaste dagarna på min Nutrilett och joggingdiet. Jag vet att Nutrilett inte är det bästa bantningsalternativet out there, men hey, det ger ju snabba resultat. Sen gäller det bara att försöka hålla sig till att äta små portioner och skippa skitmaten. Fortsätter minskningen i den här takten så kanske jag kommer i klänningen om 1½ vecka, även om den skulle vara liiiiite för liten nu. Hoppas på det iaf! :-)

Igår var PBP hos farmor och farfar. De bor inte så långt härifrån, så jag tänkte att jag kunde ta och jogga dit med barnen i dubbelvagnen. Shit vad tungt det var!!! Kan ju säga för er som inte vet, så känns i stort sätt hela vägen till dem som en enda stor uppförsbacke. Det var enklare att springa hem kan man säga! Då hade jag ju iof bara lillskruttan i vagnen oxå, men men...

Jag känner mig faktiskt duktig och lite stolt över mig själv nu när jag verkligen har kommit igång med träningen! Det är ju faktiskt skönt att röra sig, bara man kommer över den första jobbiga tröskeln!

RSS 2.0