Stor dag idag!

Idag ålade sig lillasyster i familjen för första gången. Kan inte nog uttrycka hur fruktansvärt skönt det var att hon kom på hur man ska göra just idag när jag inte har orkat resa mig från soffan vissa stunder. Härligt gumman!


En bild från december då hon tränade för fullt!

Sjuk eller inte?

Idag har jag mått sjukt konstigt! I morse mådde jag jätteilla och trodde att jag skulle få tillbringa min dag inne på toaletten. Jag fick inte i mig ngt att äta. Det enda som kom ner i halsen var ett par klunkar vatten. Sen efter tolv någon gång så gick illamåendet över och kvar var bara tröttheten. Den gick över efter lite middag och en varm dusch. Jag känner mig bara som ett stort frågetecken. Vad tusan var det där liksom?

Barnen har iaf varit världens underbaraste idag! De har roat sig själva på ett sätt som jag aldrig har sett förut. Mina underbara ungar! :-)

Hoppas nu att jag får må bra ett tag framöver. Man känner sig så matt och orkeslös. Tror att jag har varit den absolut tråkigaste mamman idag. Jag får ta och vara extra rolig någon annan gång istället! :-)

Väluppfostrad!

Det är bra att man har fått väluppfostrade barn, men måste de verkligen dela med sig av magsjukan oxå? Jag tror att det är dags för mig nu. FUCK! Absolut så otajmat som det kan bli!!! Jaja, inte mkt att göra åt saken. Bara följa med sjukströmmen och begrava sig under ett täcke någonstans.

Hoppas ni slipper det!

Hemma igen.

Nu har jag varit på spinning. Jäklarns vad hon tjatar om träningen den dära människan kanske ni tänker. Det kommer ni nog få tänka ett tag till, för just nu så består mina veckor ganska så mycket av just träning.

Idag lade jag på ytterligare lite mera vikt under cyklingen och var helt slut under de sista låtarna på passet! Jag har kommit in i någon period när det är sjukt tungt att göra minsta lilla och det känns som att gå rakt in i en vägg så fort man ska träna. Har ni varit med om samma sak? Jag tog faktiskt och frågade spinninginstruktören Cecilia. Hon är typ världens gulligaste. Jätterar och trevlig! Rekommenderar varmt hennes spinning och danspass! Jag frågade iaf henne om gå in i väggenfenomenet och hon frågade om jag hade vilodagar. Hmm, ett par i veckan sa jag. Hon påpekade att det var lika viktigt för kroppen att få återhämta sig som det var med själva träningen. Vi får väl se. Om det är så att det fortfarande känns lika tungt om ett par veckor så kanske jag lägger in en vilodag till, men just nu så vill jag inte stryka något pass.

Imorgon blir det spinning igen är det tänkt. Jag hoppar över danspasset eftersom jag fick ganska så ordentliga känningar i foten efter förra veckans dans och zumba. Kommande vecka är tänkt att se ut så här:

Må=spinning
Ti=vila
On=zumba
To=spinning
Fr=spinning
Lö=Fanns inget pass på lördag, så kanske vila om det inte kommer ngt pass.
Sö=Kalas, så då blir det vila.

På tisdag är det dags att gå dubbelt på nya jobbet. Hoppas verkligen att jag slipper magsjukan och att den går över för resten av familjen, för jag vill ju verkligen inte missa första dagen på jobbet... Den här skitsjukan kunde inte ha kommit mycket mindre lägligt! BLÄÄÄÄÄÄ!!!!

Nu hoppas jag på en lugn natt då barnen får sova ordentligt utan att behöva gå upp på toaletten/byta blöjor.

Vi skulle ju ha gått till öppna förskolan imorgon, men jag antar att det får vänta till nästa vecka istället.

Kram och god natt på er alla!

Det tar på krafterna att vara sjuk!

dsc00524 (MMS)

Det tar på krafterna att vara sjuk!


Magsjuka.

Nu har magsjukan kommit och hälsat på igen. Det är lilltjejen som är värst drabbad. Hon är alldeles skinnflådd i rumpan stackarn! På dan igår kom det alla vägar om man säger så, men framåt kvällen kunde hon iaf dricka lite utan att kräkas. Sambon har oxå fått en liten del av bacillen, men inte så farligt. Han verkar mest fruktansvärt trött! Jag mår än så länge bra. Håll tummarna för att det fortsätter så!

Stora tjejen är i Eskilstuna, men kommer hem till sjuklingarna idag. Känns så där att ta hem henne till magsjuka, men de i E-tuna måste ju jobba de med.

Det kan hända att bloggningen blir lite lidande av allt äckel som jag måste torka och alla tvättmaskiner jag måste köra. Bara så ni vet.

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ, vad jag tycker illa om magsjuka!

Härligt bröd från Fabian Flink. Smaskens!

dsc00523 (MMS)

Härligt bröd från Fabian Flink. Smaskens!


Dagen.

Idag är det dags att gå till bibilioteket och lämna tillbaka filmerna som vi lånade förra veckan. Det är även sagostund där klockan nio, så vi får se om vi kanske hinner dit till dess. Det vore roligt att se om PBP tycker det är roligt!

Sen blir det lunch med sambon, systeryster och barnen på café canto. Ska bli mysigt! Och om PBP får äta kaka där så blir det ju söstra mi som får ta konsekvenserna i form av en ordentlig sockerchock! Hehehe! :-)

Ikväll ska vi hyra film och käka räkor. Mmmm! Ska köpa ngt gott surdegsbröd från Fabian Flink's. Så himla gott!

Sen blir det Eskilstuna på lördag och hem på söndag.

Blir nog en trevlig kväll!

Bikini.

Jag blev jättesugen på att kolla runt bland bikinis när jag letade efter inspirationsbilden i förra inlägget. Här kommer några bikinis alla från bubbleroom.se

Bubbleroom / H Halterneckbehå   Bubbleroom.se H.I.S Bikini Bubbleroom.se 

 Bubbleroom / H Bikinitrosa   Bubbleroom.se  Scampi Bella+ Bubbleroom.se

Seventh Wonderland Romance Bubbleroom.se  Bubbleroom / H Badlinne   Bubbleroom.se

Såååå besviken!

Jag skulle ju gå på spinning idag. Jag var helt säker på att det var 18.45 som den började. När jag kommer dit så visar det sig att passet började 18.15. Inte kunna kolla tiden ordentligt. Jag som verkligen ville ha en genomkörare på cykeln. Gaaaah! Jag är riktigt arg på mig själv!!!! Eller störtbesviken kanske är ett bättre ord!

När jag ändå hade gått till gymmet så tänkte jag att då kan jag ju ta och gymma lite istället. Ja, för det är ju roligt... NOT!!!! Jag kan göra det om jag verkligen har ställt mig in på det och gärna mitt på dagen när det inte är alldeles överfullt med folk. Nu var det pest och pina! Mest för att jag verkligen var sugen på spinning idag!

Men men, jag ska ju på spinning imorgon, så jag får köra dubbelt så hårt då. Sen så har jag bokat in mig på afrikansk dans på lördag oxå. Det ska bli riktigt spännande att testa på!

Det är nästan så att jag får dåligt samvete nu när jag har missat ett träningstillfälle. Men vad tusan så får jag inte börja tänka. Jag har ju tränat fem dagar i veckan sen jag började. Då är det väl inte hela världen om jag missar ett tillfälle av misstag? Eller hur?

Visar en inspirationsbild istället för att sitta och deppa.

Bubbleroom / H Bikini  Bubbleroom.se 
Jobbar jag lite på't så kanske det här är jag nästa sommar... Får skaffa någon sorts lyftanordning till tuttarna bara... ;-)

Zumbat färdigt för idag.

dsc00521 (MMS)

Zumbat färdigt för idag.


Tillbaka.

Nu har jag kommit hem från Uppsala och intervjuvn. Jag tycker att det gick bra! Jag kan ju bli väldigt tyst och blyg när jag ska träffa nya människor, men jag skötte mig riktigt bra! Nu kan jag inte göra mera för just det jobbet, utan bara hoppas på att de tyckte att personkemin fungerade. Vi får väl se vad som händer framöver.

Hemma igen.

Då har jag varit och hälsat på i skolan där jag ev kommer att hoppa in som timvikarie lite framöver. Nu väntar jag bara på att registerutdraget från polisen ska komma så de ser att jag inte är en skurk, utan en rätt så snäll och laglydig människa som gärna jobbar hos dem.

Personalen verkade trevliga och barnen var snälla. Det jag såg iaf! ;-) De allra flesta befinner sig på en högre nivå än de barn jag har arbetat med tidigare, men det ska väl inte vara några problem hoppas jag. Det ska bli roligt att friska upp teckenkunskaperna lite! Nu har jag någonting att göra på kvällarna förutom att träna och glo på dumburken.

Nu ska jag laga lite lunch. Minstingen är hos farmor och farfar i ett par timmar till, så jag har lite egentid idag.

Imorgon ska jag till Uppsala på intervjuv. Hoppas att det går bra även där!

Det blir måpnga dagar hos farmor och farfar för minstingen den här veckan. De är så snälla som ställer upp och
passar henne när jag behöver lite hjälp! Det uppskattas väldigt mycket!




Snabbis.

Ett snabbt inlägg bara, för det är dags att göra alla iordning och ta oss till dagis, svärföräldrar och besöka ett ställe som jag ev får timvik på. Lite nervöst måste jag erkänna att det är, men jag vet ju att jag är ganska så bra på det jag har jobbat med, så det finns ju absolut ingen anledning till att vara nervös. Jag ska försöka omvandla det till att bara vara glad för att jag får möjligheten att jobba lite.

Flera goda nyheter:
-2 cm i midjan sedan i onsdags.
-0,3 kg på en vecka.

inte jättemycket kanske, men detgår åt rätt håll och eftersom jag inte gör några stora uppoffringar så kan jag ju inte räkna med ett supersnabbt resultat. Jag är glad åt det lilla.

Bäst av allt är att PBP sov i sin egna säg till halv tre imorse då hon kom in och la sig på madrassen brevis min säng och lillfisen var jag uppe med och bytte blöja på och gav välling straxt före två och sen sov hon till halv sju!!!! Vilken underbar natt! :-)

Jag är som ni märker glad som få idag!

Bättre och bättre!

Var som sagt på dansaerobics idag. Jag skrattade inte riktigt lika mycket den här gången, för jag hängde faktiskt med en hel del. Riktigt roligt var det. Det är bara en liten sak som irriterar mig. Jag får jätteont i, vad ska man kalla det för, skarven mellan tårna och foten.

Frågade ledaren vad hon trodde om det. Om det bara var att fortsätta iaf eller om jag kanske skulle ta det lite lugnare. Hon trodde att det kunde bero på skorna. Jag har joggingskor när jag tränar nu för tiden eftersom det inte bara var de vanliga delarna på kroppen som gick upp i vikt när jag var gravid, utan även fötterna blev gigantiska. Detta medför att jag inte får plats i mina nästan oanvända aerobicsskor som jag köpte efter att PBP föddes...Känns lite småsurt om jag ska vara ärlig! Nu får jag ta och köpa mig ett par nya gigantiskt stora aerobicsskor. Hon tipsade även om att jag kunde ta och hoppa mera på hela foten och inte bara längst fram på den. Ska testa det oxå.

Nästa träningspass blir på onsdag klockan 18.45. Då ska jag zumba!!! Ledaren där heter Sabina och är en ärtig äldre kvinna som har sjuuuuukt mycket energi och är superhäftig! Jag ser verkligen fram emot det passet.

Jag har bokat in mig på 75 minuters spinning på torsdag oxå. Är det någon som inte kan få tag på mig på fredag, så ligger jag antagligen och är lite smådöd på golvet i spinningsalen. Den stora frågan är om mitt underliv verkligen klarar av att gå på spinningen på fredag oxå som jag har tänkt att göra... Hittills har det gått bra! Det verkar som att jag har ganska så mycket av kroppens egna smärtstillande där nere. Ni vet det där som man sörsöker aktivera med TENS och kvaddlar under en förlossning. I vilket fall som helst så brukar det inte göra ont längre när man har kommit sisådär tio minuter in i passet. Och det ska göra lite ont att bli snygg, eller hur! ;-)

Nu ska jag gå och knyta mig. God natt på er alla!

Flisan.

Idag är det äntligen dags att ta sig till öppna förskolan igen. Det känns som det var en evighet sedan vi var där senast! Det har ju varit jullov och efter det så har barnen varit sjuka konstant. Idag är det dock bara lite snor kvar och ska vi vänta tills det är helt borta, så kan det kanske hända att vi tar oss dit till påsk eller nåt och så kan vi ju inte ha det...

Flisan idag alltså!

Ny dag, ny vecka och allt känns bra! Idag blir det som sagt öppna förskolan och kanske en promenad efter det om vädret ser fint ut och barnen orkar. I kväll äts det supergoda rester från igår. Gratinerad fläskfilé med svampsås och ris. Sen är det dags för dansaerobic. Hahaha! Dags att skratta igen och hoppas på att jag hänger med något bättre än förra gången!

Veckans träning.

Jag har tänkt att träna så här:

Mån=dansaerobic
Tis=vila
Ons=zumba
Tor=gymmet eller spinning
Fre=spinning
Lör=vara i Eskilstuna och moffa i mig god mat! :-)
Sön=spinning

Ska väl vara själva den om det inte börjar visa sig på måttbandet eller vågen efter några veckor till som ser ut så här. Snart kanske jag kan gömma mig bakom I.

Det går bra nu!

För ett tag sedan så var jag rätt nere. Tröö på att bara vara hemma, se ut som jag gör, trött på hur jag var med mina nära och kära. SÅ, jag bestämde mig för att göra någonting åt saken.

Först gäller det ju att komma på varför man är så sjukt less på allt.

Sen ska man ju komma på vad man behöver göra åt saken.

Jag kom fram till att jag skulle må bättre om jag tog tag i mig själv och fick bort lite av det där otäcka dallret som för tillfället ÄR jag. Det håller jag nu på att fixa till genom att gå och träna på A3 här i stan. Hittills trivs jag jättebra och tränar som bara den. Jag känner mig duktig och känner att kroppen hänger med bättre och känns på ett bättre sätt redan nu efter bara 1,5 veckor, även om vågen inte har börjat visa några stora siffror direkt.

Sen så har jag ju gått hemma nu i 2,5 år och det är ärligt talat inte riktigt min grej att vara någon sorts barnutsprutande hemmafru. Ni kanske inte håller med om det där med barnutsprutande, men 2 barn inom loppet av 1 år och 9 månader kan man väl iaf kalla för ett litet sprut. Räknar man sedan ihop födelsevikten på mina barn, vilket blir 9 525g, vilket är tillräckligt för tre normalstora barn, så kan man väl börja prata sprutande av lite större grad.

I vilket fall som helst så känner jag att jag inte längre vill vara hemma på heltid. Jag vill för tusan träffa folk på dagarna. Folk som inte enbart pratar bajs, vakna nätter, hemlagad eller köpt mat osv osv. Ja, det är ju mycket sånt som tas upp när man är på öppna förskolan. Inget fel med det. Jag har verkligen älskat öf och vi hängde väldigt mycket där innan lillfisen kom till världen. Nu kände jag dock att jag ville ha lite mera här i livet. Jag vill har ett jobb.

Sagt och gjort. Jag har filat på CVn och sökt hur många jobb som helst känns det som. Jag har trott att det ska vara skitsvårt att få in en fot någonstans i den här stan och att få ett tillsvidarejobb var som helst har inte heller känts som det har varit möjligt. Ni hör ju att jobbdelen av mig har haft sjukt dåligt självförtroende. Varför ska man vara sån liksom? En sak har jag varit noga med den här gången jag har sökt jobb. Jag har bara sökt till ställen där jag verkligen vill jobba. Det har känts viktigt. Jag är ju inte ute efter ett jobb bara för att få pengar. Då skulle jag kunna jobba på reningsverket om det var så. Nej, den här gången så vill jag ha jobb för att jag vill ha ett jobb. Förstår ni skillnaden?

Nu ska jag på arbetsintervjuv i Uppsala på onsdag. Det skulle passa mig som handen i handsken, tror jag. Sen ska jag besöka ett ställe här i stan som är intresserade av mig som timvikarie. Även det är jätteintressant! Jag har även anmält mig som timmis på gamla jobbet. Hoppas på att få hoppa in där någon gång ibland oxå. Vore himla roligt att träffa personalen och barnen igen!

Självförtroendet är på topp och jag mår bättre än jag gjort på länge! Skönt att reda ut vad det verkligen är man vill och sen köra på det även om det kan bli lite krångligt för vissa i ens närhet. Man ska inte heller vara rädd för att fråga om hjälp. Man måste för tusan inte klara allting själv om det finns månniskor i ens närhet som mer än gärna hjälper till!


Fixa och trixa.

Ska försöka få till det så att bloggen hamnar centrerat, men med tanke på hur det blev förra gången jag satt och trixade så vet jag inte om jag vågar. Fast å andra sidan så var det ju lätt att börja om från början igen.

Ska fixa en header oxå. Den kommer någon gång inom det närmaste århundradet. Jag lovar! ;-) Teknik är verkligen inte min starka sida som ni kanske märker...

Trevlig kväll i goda vänners sällskap!

I lördags var vi på middag hos Sandra och Henrik. Jättetrevligt och supergod mat bjöds det på! Agnes och PBP är har vuxit upp tillsammans och är bästa kompisar, även om de har börjat kivas en del oxå. Det skiljer bara 2,5 månader mellan dem. Alltså var vi preggo samtidigt jag och Sandra. Se bara hur vackra vi var. Graviditeten gjorde att det lyste om oss! Eller kanske inte... ;-) Varför säger alla att det är så vackert och härligt att vara gravid? Visst är vissa stunder mysiga och härliga, men Herre Gud vad trött man var på det största delen av tiden. Mådde ändå bra med första tjejen. Värre med andra!




Våra älsklingar när de var små.



Nu har tjejerna blivit stora. Det här kortet är från i somras.


Ändringar.

Nu har jag ändrat lite här på bloggen, för tydligen gick det inte att läsa normalt förut eftersom allting var för långt till vänster.

Hur ser det ut nu?

Spinning.

Idag stod det spinning på schemat. Jobbigt pass, men roligt! Jag vågade lägga på lite mera motstånd den här gången jämfört med vad jag har haft tidigare och jag tror att det finns viss risk för att det kommer att kännas i benen imorgon. Härligt! Nu välkomnar jag träningsvärk. Det är ju ett kvitto på att man har tagit i mera än man brukar.

Imorgon ska vi till badhuset med kidsen, så då tänkte jag passa på att simma några längder. På söndag blir det spinning igen.

Jag gillar att träna nu! Det som är lite trist är att träna på gymmet, men jag tror att om jag bara har gjort det några gånger, så kommer det oxå att flyta på.

Tjohoo!

Tänkte bara berätta att jag ska på anställningsintervjuv på onsdag, så då får ni gärna hålla tummarna för mig! Sen så har jag haft kontakt med ett par andra ställen som ska höra av sig för kortare timvik. Det börjar flyta på! Det känns så himla bra! Jag behöver komma hemifrån lite och karln mår nog inte helt dåligt av att få vara hemma några dagar ibland...

Det är en väldigt skön känsla när någon hör av sig och vill ha just mina tjänster! Love it! :-)

Tjohoo! Nu hoppas jag att det inte händer någonting tråkigt den här helgen, för jag vill känna mig så här glad ett par dagar till.

 Så här glad känner jag mig!

Ute på promenad.

dsc00518 (MMS)

Ute på promenad.


Dagen.

Det ser ut som att det ska bli solsken även idag. Härligt! Det är nästan så jag funderar på att ta en promenad upp till svärföräldrarna och lämna lillskruttan. Det får nog bli så. Det är ju så härligt att tanka lite solsken så där ibland!

Efter promenaden blir det en tur till gymmet. Det känns riktigt bra i kroppen efter den hr första veckan med träning, även om jag inte har gått ner någonting så är jag nöjd! Jag har ju inte gjort några stora ändringar i kosten. Än så länge har jag bara tagit bort läsken, chips och godis. Eller bara förresten, det var ju en ganska så stor del av min kost... Jag har bytt det mot en massa frukt och coctailtomater. Efter hand nu så ska jag börja dra ner lite på portionerna oxå. Jag vill inte göra alllting på en gång. För då orkar jag bara några veckor. Så brukar det vara iaf. Den här gången ska jag ta det långsamt. Då kanske jag kan fortsätta att äta lite bättre och mindre för resten av livet. Det är ju värt ett försök iaf!

Det vore roligt att se bra ut på återträffen från gymnasiet om drygt ett år. Det är sjukt så fort tiden har gått! Snart tio år sedan jag tog studenten. Herre min Gud! Det får bli min tidsgräns. Till nästa sommar så ska jag ha nått mitt lååååångsiktiga mål.

Hare bra!

Karln har diskat färdigt. Vem tar resten? ...

dsc00516 (MMS)

Karln har diskat färdigt. Vem tar resten? Tomten kanske? :-)


Kort.

Funderar på om jag skulle ta ett kort på mig själv och lägga ut varje månad. Så kan jag och även  ni följa förändringen. Hmmm... Jag tror att det blir en bra idé. Det är ju roligare att se än att bara veta vikten liksom. Jäklarns vilket snyggt kort det kommer att bli efter sommaren då jag ska få plats i den lilla klänningen som jag ska skicka efter ikväll!

Ha't!

Hmmm...

Nu har jag tvättat, matat, ätit och tagit mig en liten välbehövlig lur. Skulle väl ta tag i saker och ting och ringa de där samtalen, men vad tusan, solen skiner ju så fint så vi går nog ut en sväng istället! Härligt väder!

Förresten så har jag pratat med svärisarna om imorgon. de är så gärna barnvakter. Då kan jag gå och träna på fm. Sjukt skönt att gå när det inte är proppat på gymmet!

Ha det fint i solskenet mina vänner! :-)


Samtal.

Jag skulle behöva ringa en del samtal idag. Fy, jag gillar inte det. Först behöver jag ringa svärisarna, för de ska vara barnvakter imorgon. Det samtalet är ju helt ok.

Sen måste jag ringa till BVC och erkänna att jag har glömt bort när nästa tid är...

Ringa till tandläkaren och försöka få dem att förstå att jag tycker att det är grymt obehagligt att gå dit och att jag behöver en tandläkare som är lugn och förstående och som pratar bra svenska så att jag förstår vad han/hon ska göra även i mitt panikartade tillstånd som jag befinner mig i när jag ligger där.

Sist men absolut inte minst så behöver jag ringa till försäkringskassan. Det här samtalet drar jag mig längst för. Anledningen heter. -Du är samtal nummer 5723. Vi beräknas kunna svara någon gång i augusti. Lite överdrivet kanske, men alla som har barn och har ringt till fk har säkert precis som jag erfarenhet att av ungarna tycker att det räcker med telefontid när man har suttit i den där kön i tre minuter. Då börjar de gnälla lite. När man väl kommer fram till den stackars personen som ska svara på ens frågor så skriker de båda för full hals. De har tävling om vem som kan låta mest... Då är man så genomsvettig och stressad, så man skriker högt i luren bara för att man tror att den personen hör en precis lika dåligt som man själv hör fk-supporten. Det blir lätt gaaaalet när jag sitter i telefonkö här hemma som ni kanske hör. Men jag måste nog ta tag i det någon gång under den här veckan iaf...

FY!!!!

Tidig kväll.

Jag hadetänkt att gå och lägga mig tidigt igår kväll. Behövde få ett par timmar extra med sömn.

När jag kom ut från nattningen vid åtta så tänkte jag att jag bara skulle slänga iväg en jobbansökan. Jag valde fel jobb kan jag säga, för man ansökte genom någon extern databas. Där skulle man lägga upp sin profil och sånt. Vid halv elva var jag äntligen färdig för sängen.

Lilltjejen vaknade elva och behövde tas hand om. Trött som en gnu idag alltså!

Dansaerobics.

I måndags var det då dags för första danspasset. Jag säger bara: My God! Vad dålig jag var! Men det var grymt roligt!

Man skulle: hit, dit, hoppa, hoppa, sliiiiide, snurr snurr, jogg med snygga armrörelser, puta sexigt med rumpan, snurr, salsasteg snabbt snabbt. Ni förstår kanske?!? Eller inte... ;-)

Jag var mera: dit, dit, snurr. Nehe, inte nu alltså... Hopp, studs, sliiide. Vara en halv takt efter alla andra mest hela tiden. När passet nästan var slut så kom jag på att om jag hoppade över några snurr så hängde jag med på en hel del iaf...

Det var verkligen jätteroligt trots att jag var så sjuuuukt dålig på det! Men övning ger fädighet heter det ju och jag ska dit på måndag igen har jag tänkt. Det var riktigt jobbigt och svetten stod som spön i backen! Till sommaren kanske jag kan hänga med hjälpligt i dansen. Hoppas på det iaf! Då kanske jag tom kan lossa ruman från benen och ryggen så den blir så där självgående om ni förstår vad jag menar. Just nu ser jag ut som en stelopererad get eller nåt. :-)

Ikväll blir det ZUMBA! Jag har riktigt höga förväntningar på underhållsfaktorn! Sen återstår det att se hur underhållande det är att se mig försöka hänga med i rörelserna. :-)

Hoppas ni alla får en fin dag!

Nemas problemas!

Trodde ju att jag skulle ha svårt att komma ur sängen imorse, men hör och häpna, det gick utan några problem alls. Härligt!

I veckan kommer jag att träna så här:
Mån=dansaerobic
Tis=Vila
Ons=zumba
Tors=gym
Fre=spinning
Lör=simma
Sön=vila eller spinning.

Så här har jag tänkt mig. Återstår att se hur det blir i verkligheten. Lite sugen på att testa boxoxå, men det får bli en annan vecka.

Uppdatering.

Det har varit lite dåligt med uppdateringar här på bloggen den senaste tiden och det beror på att jag inte har haft tid och inte har orkat pga sjuka barn.

PBP tror jag är helt frisk nu. Lillfisen är däremot inne på sin tredje dag med 39 graders feber och en snorproduktion som inte är av denna värld! Skruttan! Hon försöker att vara glad och orka göra saker när hon har fått medicin och febern gått ner för ett tag, men det tar inte alltför lång tid så är hon varm och orkeslös och gnällig igen.

Hoppas att det blir bättre imorgon iaf!

God natt på er alla där ute! 

 

Ont!

Ja, då har jag varit på mitt andra spinningpass. Jäklarns vad ont det gjorde att sätta ner min ömmande bak på sadeln! Men efter någon låt så där så var allt bortdomnat och det gick rätt så ok att trampa på! Dock så kändes det att musklerna fortfarande var lite trötta sedan fredagens pass!

Nu är jag trött i i stort sätt varenda muskel i hela kroppen och jag känner att jag kommer att få sjukt svårt att komma upp ur sängen imorgon. Fast jag kommer ju att vara en babe till sommaren, så det kan väl vara värt några jobbiga mornar!

Träffade förresten grannen på passet. Tydligen tränar även hon där. Trevligt!

Nu ska jag snart gå och gnugga in huvudet i kudden. Vi, eller ska jag kanske säga sambon, har haft tvättdag idag, så det är renbäddat. Häääärligt! Älskar att lägga mig på nytvättade lakan! 

                              
Pust och stånk och stön! Men förhoppningsvis blir man lite snyggare av det! :-)

Nu var det dags för nästa.

Nu är det alltså lillasyster i familjen som har fått feber och snorsprutarnäsa. Natten har varit en blandning av att rengöra näsor, trösta, försöka sova medan jag försöker hålla lilltösen i en nästan sittande ställning föra att hon ska kunna sova och andas samtidigt, slå lite på karln när han snarkar så hela sängen skakar=omöjligt att sova i det oväsendet!, samt försöka få tyst på storasyster när lillfisens feber äntligen gått ner lite med hjälp av alvedon. PBP kom nämligen in till oss vid tre och låg och snackade för fullt. Inte riktigt rätt tidpunkt att göra det på, tyckte jag.

Känner mig faktiskt riktigt utvilad med tanken på natten som har varit och det känns skönt! jag vet att ni antagligen tycker att det är fruktansvärt mycket tjat om mina nätter här på bloggen, men jag fungerar inte bra om jag inte får sova, vilket jag väldigt sällan får göra. När jag inte sover bra en natt så känns det skönt att få skriva av sig om hur sjuuuukt trött jag är! Då orkar jag några extra minuter.

Ikväll är det då dags för första spinningpasset. Ska bli spännande!

Trött!

Det här blir ett kort inlägg. Det har varit en sjukt jobbig dag med en vrålförkyld bebis som bara vill bli buren för att inte skrika halsen av sig. Förutom detta så har vi en storasyster som hostade en massa i natt och fick vara hemma från dagis idag. Hon var för hängig för att vilja göra någonting annat än att gnälla och för pigg för att bara ligga och vila. Plus att hon idag var sjukt mammig och väldigt avundsjuk på lillasyster. GAAAAAAH!

Jag hade tur, för karln hade gått hem tidigt idag, så det var någon timme där mitt på dagen som var lite lugnare, men annars så har det varit galet rent ut sagt! Tur att jag har fått gå och bära omkring på lillfisen, annars hade jag nog slitit av mig håret eller ngt...

Jag tycker otroligt synd om ungarna sånna här dagar, för jag vet precis den där känslan av att vara dålig, men inte så pass dålig att man bara ligger i sängen och yrar. Inte tillräckligt sjuk för att proppa i sig en massa mediciner och hoppas på att bli bättre. Som tur är så har jag inte varit så himla mycket sjuk de senaste åren. Hoppas att det fortsätter så!

Lite hopplöst känns det oxå när man precis innan barnen går och lägger sig gör rent näsorna på alla sätt och vis. Vi har snytit, rensat, snutit, sprayat, droppat, haft i koksaltlösning. Ja allt man kan tänka sig, för att de ska få sova bra ett tag åtminstonde. Gick precis in till dem för lilltjejen skrek och ville ha sin napp. Inte konstigt att hon hade tappat den. Hon var så täppt att hon inte kan ha fått många mikrogram med syre sen hon somnade... Även stora tjejen lät som att hela näsan var igenproppad om man säger så. Ska de inte ens kunna få sova ordentligt i en timme? Gosungarna!

På tal om ingenting, så blir det första spinningpasset imorgon. Jag tror ärligt talat att det finns risk för att jag kommer att falla ihop i en hög på golvet och dö. Det märker ni väl på om det blir ngt inlägg imorgon kväll. :-)

Sötnosar.

Jag har ju som jag har sagt i tidigare inlägg suttit och tittat igenom våra kort. Man kan lugnt säga att vi har en hel del märkliga kort som man kan undra varför vi över huvud taget har kvar... Men sen så har vi ju många fina oxå. Bland annat dessa på några av våra närmaste djurvänner.


Våran kära 7 kilos katt som trycker sig in i utfodringslådan som vi tillverkade till Abby när hon var kattunge och åt foder för sånna. Jag tror att Gustaf har varit mus i sitt tidigare liv, för han kunde minsann trycka sig in i ett hål som han inte ens borde ha fått in huvudet i. :-)


Våran lillkatt. Inte den som är mest clever här i världen, men fruktansvärt söt!


Mys-Dharma.


Katten Molle som jag är uppvuxen med. Han finns tyvärr inte i livet längre. Lite roligt att veta om honom är att han först hette Molly, då de vi hade köpt honom/henne av sa att det var en hona. Efter veterinärbesök så fick han dock byta namn till Molle.


Våran älskade hund Ludde som inte heller han är kvar i livet. Älskade gullhund!

Börja om från början.

Nu är det som när PBP först började på dagis. Nej förresten, det är ännu värre. Hon har skrikit och gråtit otroligt mycket när jag har lämnat! Idag tog hon tom och skulle försöka springa ut genom grinden när jag skulle gå och det har hon aldrig gjort förut.

Jag fasade faktiskt lite för det här då före jul när jag skulle lämna in ledighetslappen. Klart att hon skulle vara ledig med resten av familjen, men jag hade en känsla av att det skulle kunna bli lite jobbigt igen när vi kom tillbaka och det hade jag ju rätt i! Det skär lite i hjärtat när hon blir så där. Fast jag vet ju att hon gillar att vara på dagis när hon väl är där och själva lämningen är förbi.

Igr morse så var stora tjejen så trött och bara grinade när vi skulle göra oss iordning så jag sa till på dagis att hon kunde få sova lite längre. Det skulle jag verkligen inte ha gjort. Det tog nämligen två timmar för henne att komma till ro och somna igår kväll... Ingen höjdare...!

Idag sov vi till halv åtta. Superlänge för att vara i den här familjen! Då hade jag iof varit uppe med lillfisen och gett henne välling vid halv fem. Plus det vanliga springet som jag har på nätterna. Men att få somna om och göra det till halv åtta kändes underbart!

Ska försöka hinna med att läsa lite i min nya bok. Eller boken är väl ett par år gammal, men jag har ite hunnit läsa den förrän nu. Jag började i förrgår och jag kan väl inte säga att jag tycker att den är så där jättebra direkt. Den är lite konstig. men på samma gång så kan jag inte låta bli att tänka på den och undra hur saker och ting ska gå vidare från där de är nu. Så jag antar att det bara är att läsa klart boken så jag kan få den ur systemet och gå vidare till nästa bok.

Första träningspasset avklarat. Trött som ...

dsc00515 (MMS)

Första träningspasset avklarat. Trött som en gnu efter en natt som går till historien! Skönt iaf att ha kommit igång!


Från förr:

Vi har sjukt mycket bilder i datorn. Precis som alla andra här i världen antar jag. Man kan väl lugnt säga att vissa är bättre än andra. De allra värsta tänker jag inte lägga ut,men ni kan få ett litet smakprov ur mitt liv de senaste åren.

 
Testar poser.                                                  Förrymd fånge...

   
Från tiden då håret kunde täcka brösten.            Preggo och ser lite småtrött ut...
har håret blivit kortare, eller brösten längre??

 
Nu ska jag göra mig vacker...                     Har precis sprungit i mål på tjejmilen.
                                                                 Röd, men glad! 

Snacka om helomvändning!

PBP är hur pigg och glad som helst! Hon är helt enkelt frisk. Visst är det konstigt hur barn bara kan vända så där! Antagligen var det så att hon bara var trött imorse när jag dukade fram frukosten. Hon var nämligen hur hungrig som helst till lunch och åt en stor portion med makaroner och köttbullar.

Det kan nog bli dagis imorgon iaf. Skönt, för nu har hon tjatat sönder mina öron om att hon vill gå till dagis! Det känns så bra att hon trivs där och börjar längta tillbaka efter att ha varit hemma och ledig i så många veckor!

Nu börjas det.

Idag är det första dagen i mitt nya liv. Hahaha, vad det lät! :-) Nu är det slut på godis, chips och annat onödigt och början på en era med motion. Imorgon ska jag skriva in mig på gymmet och sen har jag tänkt att jag ska träna varannan dag. Kanske inte alla pass just på gymmet. Jag har ju simkort och träningscykel oxå, men jag tror att gymmet är en bra början.

Jag kan inte påstå att jag är laddad för fem öre, men kanske är det bättre att börja då. Det kommer ju inte att bli så att jag tappar sugen efter några veckor, för den han jag ju aldrig haft. Det kan ju bara kännas bättre liksom.

Jag ska köpa en billig "målklänning" som jag vill kunna komma i efter sommaren. Tänkte att det kunde vara ett roligt mål. Annars är det så lätt att bara stirra sig blind på vikten hela tiden.

Nu längtar jag efter våren, så jag kan börja springa ute, för det tycker jag är riktigt skönt! Kanske kan dra ihop lite folk att springa ett par lopp tillsammans med? Vårruset nu till våren och tjejmilen på sensommaren. Ska ta och kolla upp hur många man behöver vara för ett lag. Det är ju alltid roligare om man är några stycken!

Hängig.

Även idag verkar det som att PBP är hängig. Svårt med frukost och vill bara sitta i soffan och mysa. Idag blir det alltså en dag framför TVn med mycket provivadrickande. Det är det enda som går ner lätt. Lillskruttan! Hoppas hon känner sig lite bättre idag iaf!

Fortfarande dålig.

Våran stora tjej kom hem från mormor och morfar och var sjuk i fredags. Inte roligt alls! Varken för henne eller för resten av familjen. Så att ingen missuppfattar det hela: Självklart är det mest synd om våran sjuka lilla unge, men ingen av oss andra får heller sova och så går vi ju omkring och är oroliga för henne hela tiden.

Hennes feber går upp och ner. Först kan hon vara jättepigg, för att i nästa sekund vara halvdöd. Tur att det finns alvedon iaf!

När PBP blir riktigt dålig så förlorar hon aptiten. Andra barns aptit brukar ju kunna gå lite upp och ner, men våran lilla tjejs aptit brukar vara väldigt god för det mesta. I dag har hon bara fått i sig lite proviva, drickyoghurt, fruktyoghurt, ett par rån och en smörgås. Smörgåsen var inte direkt stor och tog henne två och en halv timme innan den var slut. Skruttan!

Hoppas verkligen att hon är frisk och pigg imorgon så att hon orkar gå till dagis på tisdag. hon har längtat nämligen. Risken finns väl för att hon får vara hemma ett par dagar till...


Blev en ansökan iaf.

Idag blev det som sagt var inte många jobb sökta, men en ansökan skickade jag iaf iväg. Jag får väl ta och vara nöjd med det! Nu håller jag bara alla tummar och tår för att någon ska tycka att jag passar just för dem! :-)

Frustrerad!

Jag känner mig för tillfället väldigt frustrerad! Som jag har berättat tidigare så har jag börjat att söka jobb. Och jag vill verkligen ha ett! Därför känns det lite smått frustrereande när det inte komer in så många nya arbeten under helgen på arbetsförmedlingen. Jag vill kunna söka några stycken varje dag. Annars så känns det som att jag bara står på samma ställe och stampar.

Snart är det dags att börja ringa runt och att skicka spontana CV till olika ställen.

Hoppas att jag får napp någon gång snart!

På tal om att ta tag i saker och så, så har jag nu bokat in mig på en genomgång i gymmet. På tisdag fm är det dags. Nu ska det brännas lite fläsk. Jag är sjuuuuukt trött på att se ut så här nu! Jag är jättesugen på att testa zumba och dansaerobics! Någon som har erfarenhet från sånna pass? Jag längtar oxå till våren då jag kan börja springa och cykla ute!

Nu är jag på G här hemma!

Säljes: Barn som vägrar sova. Billigt som tusan! ;-)

Igår kväll var det dags för sambon att träffa grabbarna och basta. Jätteroligt för honom! Det unnar jag honom verkligen, för man träffas inte lika ofta nu när alla har barn och jobbar och hela faderullan, ni vet.

Det verkar dock som att barnen har någon sorts sensor som känner av att det inte är som vanligt. Inte förrän vid halv tolv sov båda barnen bra. Sen har det varit lite oroligt sedan dess och några sångbyten. Storasyster tyckte även att det var dags att gå upp vid halv fyra. SUCK!!! Det var inte ens några barnprogram på tvn att sätta henne framför. Jag fick gå och leta fram Kitty DVDn. Den är riktigt bra skit förstår ni! Hon kan sitta riktigt länge framför den.

Jag kunde inte somna om, men låg iaf och vilade tills lillskruttan tyckte att vi skulle upp vid halv fem. Bara till att knata upp och göra iordning frukost åt mina morgonpigga små monster. Idag får nog sambon ta och stryka mig medhårs, annars finns det nog viss risk att det dyker upp ytterligare ett monster här hemma. Och det monstret brukar inte vara att leka med... ;-)

Sova lite middag idag? Ja tack!!!

Varför ens bemöda sig med att plocka upp b...

dsc00512 (MMS)

Varför ens bemöda sig med att plocka upp bajset när man sen bara slänger påsen i snön? Vissa hundägare skulle det vara skottpengar på!


Och så dukningen.

Jag var på ett jättemysigt bröllop i somras. Inte det mordernaste och flashigaste, utan tyngdpunkten låg på gemenskap och att det skulle vara trevligt. Och det var det verkligen!

Med detta vill jag säga att jag vet att inte alla bröllop behöver vara superexklusiva, men jag tror att det är något sånt här som lillasysteryster drömmer om.

  







 


 

Sen kommer blommorna.

Det är mycket som man ska tänka på när man ska gifta sig. Iof så skiljer sig väl kanske ambitionsplanerna sig åt beroende på vilket par man pratar om. Eller ska jag säga vilken brud man pratar om, för visst är det väl så att det mest är bruden som bryr sig om hur hela konkarongen ska färgmatchas, vilka inbjudningskort som ska skickas, vilka blommor det ska vara till utsmyckningen osv osv.

Jag har tagit upp det med min, någon gång i framtiden, blivande man. Han som för närvarande kalla för sambon eller karln. Jag sa någonting om att det skulle ta hundra år för mig (eftersom han år måttligt intresserad av krussidull och sånt) att planera ett bröllop. Först ska man ju bestämma färger och de ska ju gå igenom i brudbuketten, blomsterdekorationerna, dukningen, näbbarnas klänningar, inbjudningskorten, placeringskorten osv osv. Jag har nämligen sjuuuukt svårt för att bestämma mig om vissa saker. Ju mera det finns att välja på, desto längre tid tar det.

Vet ni vad han svarade??? -Äääääh, så där behöver man väl inte hålla på. Man kanske inte behöver ringa och bjuda in folk, men ett varnligt kort funkar väl. Och blommor är det väl bara att gå ut och plocka några...

Han är numera förbjuden att ens så mycket som sniffa på bröllopsplanerningen. Möjligtvis att han kan få vara med i kyrkan då... ;-) Det kan ju iof ha varit ett smart drag från hans sida. Nu slipper han ju involvera sig allt för mycket i klänningar och blommor. Men man vågar ju inte ta risken att ge honom ansvaret över blommorna, för det kan ju hända att man får en bukett av maskrosor. det vore inte helt fel egentligen, för jag tycker att de är jättefina,m en de slokar på fem minuter och ger fläckar.
Ni som tittar på vänner vet ju hur det gick när Monica gav Chandler ansvaret över engångskamerorna.... Ingen repris på det i min närhet tack!


Just det, blommor var det.

 
 
 
 

Dagen med stort D.

Eftersom att min kära lillasyster går och tänker så det knakar på hur hon vill ha sitt drömbröllop så tänkte jag att jag skulle komma med lite inspirationsbilder. Klänningarna är så klart hittade på tradera, vad annars!?!? :-)


Underbar forever yours Brudklänning (bröllopsklänning) 38/40Bröllopsklänning helt ny modell måttsys efter dina önskemål
Klicka för att stänga fönstret

Bröllopsklänning helt ny modell måttsys efter dina önskemål
Bröllopsklänning helt ny modell måttsys efter dina önskemål

Skicka oss bild på din dröm Bröllopsklänning vi måttsyr den
Bröllopsklänning helt ny modell måttsys efter dina önskemål

Det bästa av allt med de här klänningarna är att de bara kostar runt 2000:- Jag tror iaf inte att det är så speciellt mycket för den eftertraktade vita drömklänningen.

Allt man läser i tidningarna är sanning, eller hur!?! ;-)

Jag satt och kollade runt på aftonbladet och hittade den här artikeln. http://www.aftonbladet.se/wendela/article8203951.ab 

Den hadlar om att vackra kvinnor föder döttrar. Eftersom jag har två döttrar så kan jag inget annat än att lyfta på hatten och tacka för komplimanget! Det är sånna här undersökningar och forskning som är riktigt viktiga här i världen! Hur skulle vi klara oss utan fakta som denna? Hade jag inte läst detta, så hade jag verkligen inte vetat att jag ränades till de vackra här i världen, utan till de ganska så alldagliga.

Om jag inte tar fel så är det väl dessutom så att det är karlarna aom "bestämmer" hurvida det blir en flicka eller en pojke?


Har fått åtmivstonde en son. Lite alldaglig, kanske?


Fött två flickor. Måste alltså vara fruktansvärt vacker! :-)

När jag var yngre gick jag i samma klass som en tjej som hade 6 systrar! Inga bröder dock. Den mamman måste ha varit en av de snyggaste i Sverige, eller hur!?!

Det gick åt skogen!

Med min sovmorgon alltså.

Igår kväll så bestämde vi att sambon skulle ta med sig lillskruttan upp när hon vaknade idag och att jag för en gångs skulle kunna få en sovmorgon. För vad han än påstår, så är det så att jag går upp med barnen först varje dag. Så det så!

Vet ni vad som händer nu på morgonen? Jag väcker honom när jag tycker att jag har underhållit lillfisen tillräckligt länge, dvs drygt en halvtimme. Då visar det sig att karln har gått och fått feber! Behöva få feber på min sovmorgon liksom... :-(

Ska försöka få till den imorgon istället. Jäklarns karlar! Varför kan de inte hålla sig friska på sånna här otroligt viktiga dagar? ;-)

Jobb.

Jag söker jobb för fulla muggar! Håll alla tummarna för att det snart är någon som nappar. Sköte precis ett som skulle passa mig som handen i handsken. När jag läste annonsen så känndes det bara som att shit, det här jobbet skulle vara perfekt! Håll tummarna så hårt ni bara kan!


Bildkälla
Här ser ni mig i mitt nya jobb till sommaren. Modell för baddräkter. Slank, solbränd och insmord får vara mitt ledmotiv inför sommaren. :-)

Håll tummarna för att jag får en lugn natt!

Nu är stortjejen hos mormor och morfar, så nu hoppas jag verkligen att jag får sova ganska så ostört i natt!


Så här pigg och glad får storasyster gärna vara även i natt! :-)


Lillasyster vill vi dock ha betydligt mkt mer sovande än på det här kortet! Inga Ill vetenskap för henne i natt, så det så! Hårda bud i Mellerud... :-)

Man får ursäkta...

...för tidigare inlägg.

Svammel på hög nivå från en mamma med sömnbrist. :-)

Ha en bra dag!

Städa, städa, städa.

Verkligen inte min favoritsysselsättning, men det är dags igen. Om vi skulle vilja ha det riktigt fint här hemma så skulle dammsugaren behöva komma fram minst en gång om dagen. Det gör den verkligen inte,m en jag försöker ta ett varv med den kanske tre gånger i veckan åtminstonde. Oftare under matbordet där det konstigt nog dyker upp bitar av smörgåsrån varje gång vi har ätit och ibland även när vi inte har ätit där hela familjen. Konstigt fenomen det där? 

Kan det vara så att det bor smörgåsrån i väggarna? Kommer de fram på dagtid för att leta efter matrester och sen går och självdör just under lilltjejens stol. Vissa av dem verkar ha blivit skrämda och kissat på sig precis före de dött, för de är alldeles slemmiga och klibbar fast i golvet. Måste nog snart ta itu med det här problemet. Ringer man anticimex, eller?

 

Ve och fasa!

En av de värsta sakerna som kan hända har hänt. Ok, jag vet att värre saker kan drabba en, men just nu är nog det här det värsta i mitt liv. Det kan ju iof betyda att jag är ganska så nöjd med mitt liv för övrigt...

Jaja, tillbaka till saken.

Våran diskmaskin har lagt av. Shit, man fattar verkligen inte hur mycket disk man gör av med förrän den ligger som ett berg över hela diskbänken. Visst har vi tyckt att vi kör diskmaskinen ofta, dvs en gång om dagen,men de senaste dagarna har diskbergen som aldrig tar slut nästan varit skrattretande. SJUUUUUKT mycket disk alltså!

Lite irriterande är det att den gått sönder efter bara fem år. Skitmaskin! är det någon som kan tipsa om en bra sort? Vi kommer nog att försöka skaffa oss en ny inom en snar framtid, för annars kan vi nog räkna med en utarbetad kvinna eller en skiljsmässa inom en snar framtid... Fy för att diska! Vi äger ju inte ens ett diskställ.

Nya hållbara diskmaskiner åt folket! Borde inte det vara en mänsklig rättighet? ;-)

Dagen.

Idag har vi haft en sån där riktigt mysig dag! Den började med en lugn förmiddag hemma. Sen blen det en tur till pulkabacken. Lillfisen sov och stora tjejen njöt i fulla drag! Roligast av allt var det när hon och hennes pappa klämde ner sig tillsammans i pulkan och åkte. De lyckades träffa ett hopp som man inte såg från toppen av backen. Gissa om hon tjöt av skratt!! :-)

Efter det gick vi till vanliga stället. Café Canto alltså. Där åt vi en smaskig salladsbuffé och avslutade det hela med gott fika. Sen hem för städning, bad osv. Har kännt mig riktigt effektiv de senast dagarna! Hoppas det håller i sig!

Imorgon blir det ett morgonbad med familjen och några vänner. Det ska bli riktigt roligt! Inte att visa sig i bikini kanske, men att äntligen ta med sig tjejerna till badhuset som de verkligen älskar! Nu ska vi även köpa ett simkort var så vi verkligen har möjlighet att gå och bada ofta med dem! Tack alla som bidragit till det genom juklappspengar. Den julklappen kommer att glädja flickorna över en lång tid!


Nu har jag äntligen bara den här högen kva...

dsc00510 (MMS)

Nu har jag äntligen bara den här högen kvar. Kläderna ska packas ner i väntan på att lillasyster i familjen växer i dem.


Nu hänger allt där det ska. Räknade galgar...

dsc00509 (MMS)

Nu hänger allt där det ska. Räknade galgarna på nedre raden för skojs skull. 121 galgar med kläder på. Bara stora tjejens... Köpstopp var det ja! :-)


Håller på att rensa ur lilltjejens kläder....

dsc00508 (MMS)

Håller på att rensa ur lilltjejens kläder. Nu är det strl 80 som gäller, även om det mesta är lite för stort just nu. Vet bara inte var jag ska få plats med allt. Det här är byxor. Sen har jag en lika full låda med bodys och 10 klänningar som ska hängas och några pyamas som ska in oxå. Kan tillägga att jag inte har köpt ett enda plagg i den här storleken. Jo, för två är sedan så klart, men inte nu. Köpstopp kanske vore en bra sak?


Nytt år!

Om någon har lyckats missa det så har vi bytt år igen. Det är sjukt vad fort det går! Det har hänt mycket under året och jag tänkte försöka mig på en sammanfattning så småningom. ´Bloggen kommer nog att fortsätta ha det lite lugnt ett par dagar framöver. Det blir inte så mycket tid vid datorn när alla är hemma och lediga. Man prioriterar annat då.

Hoppas 2011 blir ett toppenår för er alla!

Är jag tråkig att umgås med eller? :-)

dsc00507 (MMS)

Är jag tråkig att umgås med eller? :-)


RSS 2.0