Bönderna.

Tittade på bonde söker fru igår. Det visas ju även i kväll och på fredag. Jag har ju följt i stort sett hela säsongen. Jag kan väl inte säga att det blev ngr större överraskningar när de skulle välja ut den som de skulle ta med sigpå semester.

Det har varit en härlig säsong med Roger som är så himla bortkommen och vilsen. Han är ju så borta att man inte kan låta bli att älska honom. Samtidigt som man sitter med en skömskudde storlek enorm framför ansiktet lite då och då.

Tjejen, som jag har glömt bort vad hon heter har gått och blivit tokkär. Hon är bara sååå söt på riktigt liktsom! Så himla roligt att se om deras förälskelse leder till någonting! Får se i morgon hur det har gått.

Sen den unga killbonden som hade varit sugen på en viss tjej från start, men framåt slutet upptäckt att hon var en riktigt surf***a. Ok, han kanske inte sa det riktigt på det sättet. Det var min lilla tolkning. Han valde en tjej som verkar mkt mera mjuk, snäll och sympatisk. Skulle tro att det var mera rätt för även han är lite smått bortkommen och blyg när det kommer till det motsatta könet. Den tjejen som han inte valde, förstår jag faktiskt inte varför hon ens var kvar på gården. Hon var inte alls intresserad av honom. Stannar man då kvar för att man vill bli känd från TV, eller?

Sist men inte minst så valde bonden med den lilla söta hunden. Han valde den vältränade blonda söta kvinnan som han skulle kunna ha roligt med. Han hade lite svårt att bestämma sig. Den ena skulle han kunna ha roligt med och den andra skulle typ kunna vara hemma på gården och ta hand om hemmet och honom. Han valde som sagt den roliga. Spännande att se om det är roligt i längden oxå!

I vilket fall som helst så måste det vara ett sjukt svårt sätt att träffa en person som man verkligen kan bli kär i! Och om man  nu skulle vilja fortsätta träffas efyter att programmet är slut, hur löser man det om man bor i helt skilda delar av Sverige?

Jag vet iaf vad jag ska göra i kväll klockan åtta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0