Börja om från början.

Nu är det som när PBP först började på dagis. Nej förresten, det är ännu värre. Hon har skrikit och gråtit otroligt mycket när jag har lämnat! Idag tog hon tom och skulle försöka springa ut genom grinden när jag skulle gå och det har hon aldrig gjort förut.

Jag fasade faktiskt lite för det här då före jul när jag skulle lämna in ledighetslappen. Klart att hon skulle vara ledig med resten av familjen, men jag hade en känsla av att det skulle kunna bli lite jobbigt igen när vi kom tillbaka och det hade jag ju rätt i! Det skär lite i hjärtat när hon blir så där. Fast jag vet ju att hon gillar att vara på dagis när hon väl är där och själva lämningen är förbi.

Igr morse så var stora tjejen så trött och bara grinade när vi skulle göra oss iordning så jag sa till på dagis att hon kunde få sova lite längre. Det skulle jag verkligen inte ha gjort. Det tog nämligen två timmar för henne att komma till ro och somna igår kväll... Ingen höjdare...!

Idag sov vi till halv åtta. Superlänge för att vara i den här familjen! Då hade jag iof varit uppe med lillfisen och gett henne välling vid halv fem. Plus det vanliga springet som jag har på nätterna. Men att få somna om och göra det till halv åtta kändes underbart!

Ska försöka hinna med att läsa lite i min nya bok. Eller boken är väl ett par år gammal, men jag har ite hunnit läsa den förrän nu. Jag började i förrgår och jag kan väl inte säga att jag tycker att den är så där jättebra direkt. Den är lite konstig. men på samma gång så kan jag inte låta bli att tänka på den och undra hur saker och ting ska gå vidare från där de är nu. Så jag antar att det bara är att läsa klart boken så jag kan få den ur systemet och gå vidare till nästa bok.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0