Lättad!

Pratade med dagispersonalen idag och de hade inte en aning om var PBP kan ha fått det ifrån. Hon sa ju igår att fröknarna är arga på henne för att hon hade bitit någon. Tydligen hade hon inte bitit och det var ju verkligen en lättnad! De kunde inte heller komma ihåg att någon skulle ha blivit arg på henne. Tydligen så visar hon upp en ganska så väluppfostrad sida på dagis. Bara hoppas att det fortsätter så.

Nu är bara frågan hur tusan hon kunde komma på den här historien. Var det så att en fröken kanske blivit arg på ett annat barn för att det hade bitit någon? Hon kan vara lite känslig för sånt. En av personalen föreslog att det kanske var PBP som hade blivit biten. Men vi ahr inte sett något märke iaf... Annars så har vi nog fått en författare/skådespelare till dotter, för det såg verkligen inte ut som hon skojade när hon berättade det. Sista alternativet är väl att hon har drömt någonting som hon tror är sant. Skulle ju kunna vara så att hon hittat på det för att få slippa gå till dagis, men det är hon väl aldeles för liten för att kunna göra, eller?

I vilket fall som helst så hade hon haft det jätteroligt när hon var på dagis idag! Det syntes verkligen på henne och hon sa även att det hade varit roligt under dagen! Personalen höll med och sa att det hade varit en riktig toppendag! Det känns så himla skönt att det går bättre och bättre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0