Hur trött kan man vara?

Det är heeeeeelt sjukt hur trött jag har varit den här veckan. Kvällarna har gått åt till att somna framför favoritprogrammen på TV:n. Jag skämtar inte om jag säger att jag har somnat som en stock vid halv nio på kvällarna. Jag har fått sätta på videon för att vara säker på att inte missa de "viktigaste" programmen. Det känns ju lovande inför helgen... NOT!!!!

sambon ska ju till Karlstad hela helgen och då är jag själv med barnen. Han kom även hem igår och berättade glatt att han skulle jobba övertid på måndag. Till 20.00 till på köpet! Jag kände bara att nu får det snart räcka! Men vaddå det är väl bra att jag jobbar lite extra? sa han. Visst! Det håller jag med om på ett sätt. Lite extra pengar är ju aldrig fel. Men då är det bara jag och barnen från torsdag kväll till tisdag em.

Det kanske inte låter så farligt och det är det inte heller om allt flyter på bra. Risken finns, speciellt när det bara är jag och tjejerna att PBP agerar ut lite extra. Men men, jag får ju inte förvänta mig det värsta, utan hoppas på det bästa istället.

Imorgon har vi tänkt att åka till Eskilstuna och bada och göra stan lite med barnens kära moster. Skönt att hon finns och gärna ställer upp på att följa med på saker och ting! Jag kan ju liksom inte gå och bada med barnen själv...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0