Trots varannan dag.

Är det vanligt, eller är det bara vi som har det så här hemma?

Idag har PBP varit världens mysigaste tjej! Hon fick vara hos farmor och farfar när jag var på MVC. Hon hade riktig tur för kusinen Maja var oxå där. De lekte som bara den när jag kom dit. Maja skulle försöka lära PBP att leka kurra gömma. det gick väl så där. Min lilla tjej är nog lite för liten för det än så länge. Men hon tyckte dock att det var väldigt intressant att titta på när Maja räknade. Hon gillar när man räknar! Ibland sitter hon och tittar i sina böcker och pekar på alla sakerna och räknar dä, dä, dä, dä. Hon har inte riktigt fått in det där med ett, två, tre osv än, men det kommer väl så smånigom.

Barnvakterna har tillfrisknat, så i morgon åker våran ögonsten till Eskilstuna till mormor och morfar. Hon har nu lärt sig att säga mormor. Eller kanske momo rättare sagt. Tidigare har hon bara sagt mofa. Gissa om mofa tycker att det har varit roligt! Får se om hon säger momo någonting nu i helgen.


Såg precis att våran, eller rättare sagt sambons gamla lägenhet är till salu igen. Det är lite roligt att kika in och se vad de har gjort med den! Att ingen har gjort iordning köket tycker jag är lite konstigt. Iof kanske en stor kostnad att lägga på en etta, men de hade renoverat badrummet -06. Det var gjort -02. Köket var och är orginal. Iof har de målat luckorna och bytt kylen, men spisen är nog från när huset byggdes eller något sånt. Står att den fungerar bra. När vi bodde där så fungerade den. Inte så himla mkt mer än så...

Jaja, vill ni kika på den så klicka på länken nedan.

http://www.hemnet.se/beskrivning/616018?r=3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0