En gogoloplex med hål.

Är inte heeelt säker på att det är gogoloplex det heter, men en jäklarns massa hål måste den där grannen iaf vilja he i sina väggar.

Han har börjat borra igen. Tredje dagen i rad. Kan han aldrig ge sig???

Nåja, nu får det vara slut på grannklagandet på bloggen. Iaf för idag... :-)

Idag har vi varit på BVC med lillasyster. Hon hade vuxit som hon skulle och charmade nästan byxorna av den trevliga doktorn vi träffade. PBP skötte sig oxå hur bra som helst! Sen var det dags för en promenad. PBP gick från lassarettet via kommunhuset och drömparken, till torget och sedan till ICA. Ja ICA stjärnköp heter den väl nere på stan. Sen blev det ett himla liv när hon inte fick gå mera! Hon är så duktig våran stora tjej!

En riktig tidig lunch och sen en skön sovstund. Det var välbehövligt för alla parter som i natt har haft mer vaken än sovtid... Efter god mat så var det dags för våran kvällspromenad. PBP var hur glad som helst! Jag tror att det var för att vi var ute hela familjen. Det var nämligen ett bra tag sedan nu! Hon gick jättelångt även denna gång. Tillslut var det vi som satte henne i vagnen eftersom det började stänka så smått.

Idag satt jag inne hos henne tills hon somnat och jag tror att det får bli så ett litet tag framöver. Hon har någon sorts separationsångest nu vid läggningen och när hon vaknar på natten. Som tur var så vaknade hon inte av grannen i kväll. Än iaf...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0