Middagstips nr.4.

Det här är inte ett recept, men ett väldigt bra tips om man tycker att man inte har tid eller om man bara tycker att det är sjuuuukt tråkigt att laga mat i veckorna.

Laga storkok på helgen. Ta en fm tex och laga iordning tre, fyra olika rätter som går bra att frysa och micra. Dela upp i portionsformar och in i frysen med dem.

Bra sådan mat är:
Lasange
Grytor
Korvstroganoff
Köttfärssås
Pannkaka
Raggmunkar
Ugnsbakad lax

Ja, det finns hur många olika maträtter som helst som funkar att frysa. Det är så himla skönt att bara plocka fram någonting ur frysen när det är dags för middag! Vi gör på det här sättet lite då och då och det är perfekt de dagarna som man inte har så himla mycket tid över och karln och den äldsta nästan är redo att äta upp mig! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0