Halsbrännan från helvetet.

Just den här halsbrännan har flyttat in i min kropp just nu. I natt har den varit riktigt gräslig! Antar att det kan ha att göra med allt som jag har ätit och druckit den här helgen. Man får ju skylla sig själv till viss del, men man måste ju få njuta lite oxå.

I natt har jag iaf bara kunnat liggahelt stilla på vänster sida. Varje gång jag rörde lite på mig, vilket jag måste göra eftersom jag får så sjukt ont i kroppen om jag ligger i samma ställning i mera än 20 minuter typ, så kom den igång. Vände jag mig helt över till min högra sida så kom det igång riktigt ordentligt. Fy F*n vad ont det gör! Detta har resulterat i att jag nu på morgonen har sjukt ont i halsen eftersom den har fräts sönder och är riktigt stel och har ont i kroppen efterom jag har haft en viss ovilja till att röra på mig under natten. Ska försöka skärpa mig lite med maten idag och se om det kanske blir bättre.

Men nu är det inte lång tid kvar tjohoooo! Om en vecka ska vi på tillväxtultraljudet och då får vi förhoppningsvis något sorts svar på när, var, hur och på vilket sätt våran nya lilla guldklimp ska komma till världen. Spännande! :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0