V.11

Har nu hunnit komma in i v.11.




Kroppen behöver extra mycket vätska och du kan känna dig törstigare än normalt. I denna vecka har du normalt gått upp ca 1kg, men kvinnor som lidit av illamående kan istället ha gått ned i vikt fram till nu.

Så här stod det på gravid.se. Varför skriver de inte om de som mår illa så länge de inte äter någonting. Jag kan beräta att de som behöver småäta typ hela tiden för att inte tro att hela magen ska vändas ut och in samt kanske ta hand om sitt barn som inte ligger i magen och som med största sannolikhet inte vill ligga nedbäddad i sängen tillsammans med sin stackars illamående mamma. Dessa kvinnor kan vid den här tidpunkten ha gått upp närmare 57-62 kg beroende på matintag. Så det så!

Det är sån himla stor skillnad mot förra gången. Då låg jag oftast under den vikt som det sades att man skulle ha gått upp. Undantaget var på slutet när min kropp samlade på sig ca 11 kg vätska... Då kunde jag känna mig duktig som inte gick upp så mkt. Vad det nu var som var så himla duktigt med det. Jag var ju inte sugen på ngt, så då är det kanske inte så duktigt att hålla sig ifrån saker heller!?! Den här gången har jag ju som bekant fått äta nära på konstant för att inte må jätteilla. Resultatet har inte låtit vänta på sig om man säger så... Men förhoppningsvis så slutar illamåendet nu och jag kan bli lite duktig på riktigt och undvika skitmat för det mesta. Annars kommer nog sambon att få försöka släpa in en 200kilos klump på förlossningen...

Bara 29 veckor kvar alltså...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0