Nu är vi bara två här hemma.

Karln har alltså åkt iväg på kryssning nu. Här hemma har vi nyligen vaknat från att ha sovit middag. Ändå har jag redan lyckats stöta på ett stort problem med att inte ha karln hemma. Mat. Vad tusan ska vi äta till middag? Allt i frysen är ju beräknat för att en viss pappa/sambo med glupande aptit oxå ska äta. Alltså alldeles för mkt mat för mig och PBP. Sen är det ju så där att jag inte riktigt är sugen på så himla mkt nu för tiden... Det blir nog en sväng till affären. Måste dit i vilket fall som helst eftersom att nyss upptäckte att PBP har taberage på blöjor. Hur kan det bara komma som en överraskning efter ca 14 månader med barn? Man tycker ju att man borde ha fått in det där med att kolla hur stor hög med blöjor som finns kvar innan man går och handlar tillsammans. Men neeeej, varför komma ihåg sånt när jag ensam kan slpa upp PBP plus en stor otymplig och tung kasse för trapporna. Man kan väl bara hoppas på att jag kanske kan ta och lära mig av mina misstag.

Sen behövs det ju handlas sånna där nödvändiga helgsaker som en tidning, lite godis och min favorit-julmust!!! Jag blir så fruktansvärt glad varje år som de börjar sälja den. Det är ta mig tusan bland det godaste som finns att dricka.

Jag är lite sugen på en sån där grillad kyckling, men jag vet inte vad jag ska äta till. Kroppen säger blä till potatissallad, ris och pommes. Kanske vara blir en baguette till. Nepp, vi får nog ta och gå till affären och känna på hur magen mår av de olika lukterna...

Ha en toppenhelg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0