Lite nere idag!

Ingen bra dag idag. Eller, jo. Början var bra! PBP fick sin spruta och var jätteduktig!!! Det är det bra som har hänt idag.

När vi kom hem så märkt jag att jag har en liten blödning. Dock inga klumpar ller ont i magen eller ryggen än, så jag håller tummarna för att allt är bra iaf. Håll tumarna ni med. Vem vet, det kanske hjälper. Hoppas, hoppas, hoppas att det inte blir ett missfall!

Nu kommer jag att låta aningens makaber, så ni som inte gillar att läsa sådant kan sluta läsa här.
Om det nu skulle vara så att det skulle bli ett missfall. Vad gör man med fostret när det har kommit ut? När jag fick missfall i v.8 så var ju bebisen så liten att den fick åka ner tillsammans med toapappret i toaletten. Tyckte dock att det kändes väldigt makabert bara det. Vad gör man med en liten minibebis som vid det här laget borde vara runt 10 cm stor. Inte tusan kan man spola ner den. Fatta om det skulle bli stopp och man måste ner och gröta, eller ännu värre, om man måste ta hit en rörmokare. Nej, inget toalettåkande där inte. Slänger man den i vanliga soporna, eller ska den komposteras. Lite grovt skämt kanske, men allvarligt talat, jag vet verkligen inte. Det skulle ju kännas heldumt att slänga minibebisen i soporna oxå! Den är nog antagligen ngt för ung för att få begravas och man kan ju inte direkt gå och gräva ned den på gården.

Hoppas verkligen att den stannar kvar inne i magen. Vi har ju längtat så mkt efter den!

Kommentarer
Postat av: Isabelle - mamma till Nova

Hoppas hoppas verkligen att den stannar kvar inne i magen, vore jag dig skulle jag nog dock åka in akut och få det bekräftat bara, att den lever! så slipper ni oroa er!

Hoppas allt är som det ska!

Kramar

2009-11-25 @ 18:17:29
URL: http://isabellebarkelius.blogg.se/
Postat av: Elin

Funderar på att gå ner till MVC idag och kolla hjärtljuden. Vi får se hur det blir... Har dock inte blödit ngt i natt, så förhoppningsvis är det ingenting.

Kram

2009-11-26 @ 08:11:45
URL: http://pitbullpaddansmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0