Stolt!

Ja, då är man lite så där stolt över sig själv nu då! Sprang femman i morse före frukosten. Bara vaknade och tog cykeln till spåret. Och sen sprang jag i stort sätt hela femman. Sniglarna sprang säkert om mig på ngr ställen, men så länge fläsket skumpar så tror jag att man bränner mer än om man bara går iaf. Enda stället som jag gick på, förutom i början innan man kommer in i skogen, så var det från straxt efter spyan till dess att man kommer in i skogen igen. När man kommit förbi hagarna där ni vet. Och för er som inte vet så kan jag tala om att det inte är så himla långt. Blev omsprungen en gång, men det var en sån där överhurtig människa som knappt vet hur man svettas. Men jag sprang oxå om ett par. Iof så var de ute och gick, men det kändes ganska så bra iaf! Tiden var väl inte direkt ngt att skryta med, men nu vet jag att jag kan klara hela femman utan att behöva gå och det gör mkt för det fortsatta träningssjälvförtroendet.

Tänkte öka på sträckan lite nästa gång jag springer ensam. Det borde bli till nästa helg skulle jag tro. Då tänkte jag ta den där minirundan som blir om man bara håller till vänster när man har kommit upp i spåret. Måste nog ta och öka lite i taget nu för att få in sträckan i benen. Nu känns inte fem kilometer så fruktansvärt långt längre, men en mil låter typ som om jag skulle försöka mig på att springa ett varv runt jorden.

Den här gågen börjar jag inte motionera enbart för att bli smal och snygg, eller för att orka ta mig runt tjejmilen. Nej, nu är det viktigare saker på G. I höst börjar vi om med IVF-behandling igen. Hoppas på att det ska gå lite lättare den här gången. Det är ju bevisat att det är svårare att bli med barn om man är tjock och därför så är det ju en extra morot till att springa och bli smal. Eller åtminstonde lite mindre. Det ska kanske tilläggas att IVF-behandlingen kostar 22000:- per gång, vilket gör att vi inte har råd med hur många försök som helst. Ja, ja, jag vet att man skulle kunna tro att vi är gjorda av pengar, men jag ska berätta en hemlighet: Det är vi inte... ;-) En spännande höst blir det iaf. Om ni vil får ni gärna hålla tummarna för oss! Det kommer jag att göra iaf!

Vet ni vad? Jag ska nog få en sån där cykelkärra/joggingvagn som jag har pratat om. Hittade precis en sån som jag vill ha. Eller som vi vill ha kanske jag ska säga. Tror att Aros baby ska vara återförsäljare till sånna, så jag pratade med sambon och vi kom fram till att det kommer att vara värt för oss att lägga ner ngr tusen extra och få en sån som vi vill ha. Den kommer att bli använd mkt eftersom vi helst inte tar bilen inom Enköping och eftersom det kommer att vara sambon som antagligen hämtar på förskolan när det blir dags för sånt och han har ju liktsom inget körkort. Alltså värt att lägga pengar på en som känns bra! Titta gärna på dem. Sorten heter chariot.

Vilket vädet vi har framför oss! Tittade på TVn och såg att värmen skulle hålla i sig och tom stiga de närmaste dagarna. Sjukt varmt är det. Nu börjar det bli lite för varmt för mig och PBP. För att inte tala om sambon som måste jobba i hettan. Men bara så ni vet så närmar sig v. 28 med stormsteg.

Ska komma ihåg att ringa och fråga om PBP skulle behöva pass om vi åker på kryssning till Tallin. Bra att veta. De hade så himla billiga hytter nu så att jag nästan skulle kunna åka själv. Får se om det blir med systeryster kanske. Vi ska kolla upp finanserna först...

Hamnfestivalen i kväll!

Kommentarer
Postat av: Jenny Andersson

Håller tummarna för er jättemycket!

2009-06-28 @ 18:03:37
Postat av: Elin

Tack så mkt!

2009-06-28 @ 19:24:29
URL: http://pitbullpaddansmamma.blogg.se/
Postat av: Grönberg

Vill också ha en vagn/kärra från Chariot carriers! :) Jag surfade faktiskt runt lite på kärror för någon vecka sen och jag fastnade också för just Chariot, verkar riktigt schyssta...



Ha det, kram.



(Jag håller oxå tummarna såklart!)

2009-06-28 @ 19:44:55
Postat av: Elin

Ja, visst verkar de bra!

Ska ju till Eskilstuna imorgon. Kanske finns ngn återförsäljare där så man kan få klämma och känna lite på den oxå! sen lovar jag att meddela hur de verkar irl!

Kram

2009-06-28 @ 20:09:28
URL: http://pitbullpaddansmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0