Öppna förskolans vara eller icke vara.

Idag ska jag och PBP iväg och protestera. Politikerna vill nämligen lägga ner våran öppna förskola. Det tycker vi är SKITdumt!!!! Så idag kommer politker-Göran dit och förklara varför och kunna ta emot frågor och sånt så idag ska vi ladda för halv tre smäller det! Hoppas verkligen att mång kommer! Hoppas att riktigt många kommer så att de märker att vi behöver öppna förskolan.

För alla barn som är hemma länge med sina föräldrar så är ju öppna förskolan det enda bra stället där man kan träffas och barnen lära sig att umgås och interagera med andra barn. Lära sig att dela på leksaker, vänta på sin tur och att leka tillsammans. Jätteviktiga frågor om jag får tycka lite. Eftersom det är min blogg så får ju jag tycka precis så mycket jag vill och det kommer jag oxå att göra!

Även för oss mammor är det ett toppenställe att mötas på. Många utav mammorna som jag har träffat kommer liktsom jag från en annan stad och har inte ett jättestort kontaktnät. Många har inte heller fått vara med i någon mammagrupp. Det var mycket vanligare än jag trodde. Jag hade fått för mig att det bara var jag och några till som födde där under sommaren som inte hade fått någon grupp, men tydligen inte. Och det kan man ju oxå tycka är typ SKITdåligt! Antingen ska väl alla erbjudas en plats eller ingen. De skulle ju kunna ha sagt på föräldrautbildningen att vi kommer inte ha möjlighet att ordna med mamma, förlåt föräldragrupper. Det kan ju vara pappan som är hemma första tiden oxå. Då hade man ju kunnat ordna träff och byta telefonnummer med de som ville. Men men det har ju varit trevligt att vara hemma och jag har ju träffat många nya människor tack vare öppna förskolan.

Nu är tanken att det bara ska finnas en öppen förskola i stan. Det var det ett tag förut medans de fixade en vattenläcka på det andra stället. En dag hade de 125 besökare. det är alldeles för mycket. Det blir inte vettigt för barnen att ha det så. då tror jag att folk kommer att sluta söka sig till öppna förskolan eftersom det är för mycket folk där och därför bara blr stökigt. Men det kanske är det de är ute efter, vem vet???

Men men, i eftermiddag blir det alltså till att protestera mot nedläggningen av våan öppna förskola.

Kommentarer
Postat av: Isabelle & Nova

Hej! vilken härlig blogg :) vad synd med öppna fsk, sådant SKA ju bara finnas ..hoppas att ni tar hem det hela och att den får vara kvar! allt bra med er annars? :) Kramar Isabelle & Nova

2009-06-02 @ 08:58:08
URL: http://isabellebarkelius.blogg.se/
Postat av: Elin

Roligt att du gillar bloggen! PBP har lite feber, men annars är alt bara bra här!

Kram

2009-06-02 @ 20:26:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0