Eskilstuna.

Ja, då har man tillbringat dagen i Eskilstuna med systeryster och mamma. Jättetrevligt har det varit! Vi började med ett besök på barnens hus. Däe blev det en klänning, ett par solglasögon med rem runt huvudet och simdynor till PBP. Tack för presenterna!

Sen gick vi till café Sylvia. Så himla mysigt! Ät en jättegod toast med kyckling och bbq-sås bland annat. Sen en chailatte. Mmmmm!!!! Supergott!!!! PBP hittade en kille att flirta med, precis som förra gången vi var där. Fast den här gången var den en liten kille i hennes egen ålder. Jättesöt var han. Han kunde inte heller ta ögonen ifrån henne. De var så söta! Det märks att hon saknar andra barn nu när vi inte är på öppna förskolan längre.

Sen var det stan som gällde. Vincent och barnaffären brevid. Så mkt fina saker! Nya bikinisar på Stadium. Skönt med ngt nytt att visa sig i på stranden. Lite valkar får man nog tyvärr räkna med att de syns. Förhoppningsvis blir de lite mindre nu under somaren iaf. Hittade två fina toppar på Vero Moda oxå. Fast när vi var där så hade PBP tröttnat ihop helt och blev otröstlig. Det var alldeles för varmt för henne! Det var bara till att gå till bilen, sätta igång ACn och åka hem till mamma och pappa. Väl där så fick PBP bada i sin nya pool. Det var jätteroligt!

En rolig dag och imorgon kommer PBPs gammelmormor hit så då stannar vi nog kvar till em iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0