Städdag.

Har tillbringat i stort sett hela dagen med att städa. Sparkade ut resten av familjen i några timmar och satte på mig stooooora städrocken. Det är så himla skönt att få gå och skrubba och skura i fred! Det blir så himla fint efteråt och jag hinner verkligen inte med städningen ordentligt i veckorna. Det är svårt när man har en liten mammig tjej som vill ha, eller rättare sagt, kräver i stort sätt konstant uppmärksamhet. Men, men, jag ska försöka bli bättre på det. Det är ju så himla skönt att vara i en välstädad lägenhet.

Kom idag på att magen har blivit ordentligt stor nu. Skulle ta och dammsuga under soffan och fram kommer två av PBPs strumpor fram. Olika färg var det på dem, så jag tänkte att det kanske var bäst att krypa ner på golvet för att se om de andra tillhörande två strumporna oxå skulle gömma sig där under. Det gick lite så där. Det var ngt stort och otympligt i vägen frampå mig. Får ta och lära PBP att man inte ska ta av sig strumporna för att sedan slänga dem var som helst. Jag tror att jag har två alternativ här: antingen så lär jag henne att lägga strumporna väl synligt och gärna i höjd med min höft så jag slipper böja mig så mkt. Eller så får jag ta och limma fast strumporna på fötterna på henne... Undrar vilket sätt som skulle fungera bäst??? :-)

Kommentarer
Postat av: Nina

Inne och säger heeeeeeeeeej!! Det var så längesen nu...



Jag minns det där med när magen kom i vägen, helt plötsligt så kunde man knappt göra nåt längre! Hihi...



Hoppas du mår bra gumman!



KRAMAR

2010-01-06 @ 10:16:04
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Elin

Ja det var verkligen länge sedan nu! Vi får ta och någon gång snart alla mammorna! Fast nu ska väl alla ha inskolningar och sånt och kanske tycker att de är full tillräckligt??? Jag är iaf öppen för att ta en fika i stort sätt när som helst.



Kramar till dig med!

2010-01-09 @ 20:28:10
URL: http://pitbullpaddansmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0